Warner Bros. Games en DC onthullen officiële key art voor Gotham Knights

thumbnail

Warner Bros. Games en DC onthullen vandaag de officiële key art voor Gotham Knights, de aankomende third-person open world action-RPG die wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal. Gotham Knights bevat de Batman-familie, waarbij spelers in de huid kruipen van BatgirlNightwingRed Hood en Robin, een nieuwe garde van getrainde DC Superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City nu Batman er niet meer is.

Vergeet niet te kijken naar DC FanDome, de ultieme wereldwijde fan-ervaring op zaterdag 16 oktober om 19:00 uur (onze tijd) voor een exclusieve glimp van de nieuwe onthulling van Gotham Knights.

Gotham Knights introduceert een origineel verhaal dat zich afspeelt in DC’s Batman Universe en toont een dynamisch en interactief Gotham City waar een exploderend crimineel element door de straten is geraasd. Spelers moeten mysteries oplossen die de meest duistere hoofdstukken in de geschiedenis van de stad met elkaar verbinden en beruchte superschurken verslaan terwijl dit nieuwe tijdperk van superhelden zichzelf opnieuw uitvindt als hun eigen versie van de Dark Knight.

Om meer te leren over Gotham Knights, ga naar GothamKnightsGame.com of sluit je aan bij het gesprek op YouTube (WarnerBrosBelgië), Instagram (WarnerBrosBE), Facebook (WarnerBrosBe) en/of Discord (GothamKnights).

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2885
  2 jaren geleden

  Gaat heel vet worden met zoveel speelbare krakters in Gotham City.Ben erg benieuwd naar welke schurken er allemaal in zullen verschijnen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx