Warhammer 40,000: Speed Freeks onthuld

thumbnail

Caged Element en PLAION onthullen met plezier Warhammer 40,000: Speed Freeks. Deze free-to-play, op klasses gebaseerde, multiplayer racer/shooter-mix met orks in het wrede Warhammer 40,000-universum is vanaf vandaag speelbaar via de Alpha Playtest op Steam.
Fans van snelheid en orks kunnen hun Warhammer 40,000-fantasieën verwezenlijken met brute voertuigen en bombastische wapens in een race tot de dood.
Spelers kunnen kiezen uit diverse voertuigklasses in categorieën als damage, tank en support, met uiteenlopende vaardigheden voor elke speelstijl. In deze explosieve mix van combat, racing en shooter moeten spelers hun voertuigen op verschillende maps naar de overwinning knallen.
Bekijk hier de trailer.

Tijdens de Alpha phase, die vandaag begint, heeft de game een beperkt aantal voertuigen en levels en slechts één game mode: de even unieke als brute combat racing conquest mode, die eindigt in een glorieuze sprint naar de finish. Deze mode geeft een nieuwe draai aan vehicle shooters, waarbij spelers met hun vervaarlijke voertuigen als teams racen om punten op de map te veroveren en de strijd aangaan voor de hoogste scores.

Warhammer 40,000: Speed Freeks is veel meer dan het zoveelste voertuigengevecht, DIS IS DA KULT TO OF SPEED!

Kenmerken:

 • Matches voor 16 spelers, met diverse badass voertuigen om uit te kiezen en rijk gedetailleerde maps om op te strijden. Geen twee matches zijn gelijk!
 • Diverse voertuigenklasses, met 7 unieke voertuigen om uit te kiezen, zodat spelers er altijd eentje vinden die bij hun speelstijl en stemming past.
 • In Chase Mode moeten teams punten op de map veroveren en verdedigen. Convoy Mode (niet speelbaar tijdens de Alpha phase) draait om het beschermen van het Convoy van je team terwijl je het Convoy van de vijand aanvalt en ondertussen ook nog eens als eerste probeert te finishen. Beide game modes zitten vol chaotisch, uniek en razendsnel spektakel in de brute Warhammer 40,000-stijl!
 • De Unreal Engine 5 levert volop bloedmooie beelden en explosieve chaos, zodat spelers hun ultieme Warhammer 40,000-fantasie als nooit eerder kunnen beleven.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx