Festival of Legends Mini-Set voor Hearthstone komt eraan

thumbnail

De Audiopocalypse is nabij! Op 31 mei brengt Hearthstone 38 geheel nieuwe kaarten uit in de Festival of Legends Mini-Set, Audiopocalypse. E.T.C. zelf betreedt het podium, samen met nieuwe dual-class combinaties en een gastoptreden van een demonische favoriet in de Tavern Brawl en Battlegrounds.

HET EINDE VAN DE MUZIEK?
Het Festival of Legends rockt al een tijdje door, en de Grimtotem Tauren van Thousand Needles zijn het lawaai zat! E.T.C heeft zijn gitaar opgepakt en vraagt aan alle concurrerende bands van het festival om hun krachten te bundelen tegen de Grimtotem en het lot van de muziek op Azeroth te redden! Laat je de muziek uitdoven, of vecht je om de goede vibraties te behouden?

MIX THINGS UP!

 • Er gaat niets boven de gedeelde ervaring van het bijwonen van een festival, en de deelnemers weten dat. Degenen met een eclectische smaak hebben ervoor gekozen hun liefde voor meerdere muziekgenres te tonen met geheel nieuwe dual-class combinaties, waaronder zowel minions als spreuken.
 • Er zijn ook nieuwe Remixed-kaarten die een bonuseffect krijgen in je hand, waarbij de effecten verschuiven met de rotatie van elke beurt.

DIABLO KEERT TERUG NAAR DE TAVERNE

 • Het Eeuwige Conflict is overgewaaid naar de Taverne! Diablo zelf keert als held terug naar de Battlegrounds van 5-7 juni. Bovendien kun je twee weken achter elkaar van 7 tot 21 juni de Diablo-thema Tavern Brawl bijwonen. Test je moed tegen de mysterieuze Dark Wanderer in dit epische eindbaasgevecht (waarbij de progressie bij elke run wordt opgeslagen!) en verdien een zondig mooie cardback-beloning.

COSMETICS

 • Laat je van je boekenkant zien met nieuwe cosmetica met een klassiek verhaal als thema. Er is voor elk wat wils, zoals de leergierige boekenwurm Elise, de statige waterspuwer Guldan en de knappe kikkerprins Thrall. Verkrijgbaar in de winkel!

Kijk voor meer details op: https://hearthstone.blizzard.com/en-us/news/23957167/encore-encore-it-s-time-for-the-audiopocalypse-mini-set

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx