Black Desert Online Land of the Morning Light krijgt datum

thumbnail

Pearl Abyss heeft vandaag in een Developer Commentary stream aangekondigd dat Black Desert Online’s uitbreiding Land of the Morning Light woensdag, 14 juni uitkomt. Daarnaast werd er in de stream uitvoerig ingegaan op nog meer aankomende content zoals de class awakening van de classes Woosa en Maegu die respectievelijk in mei en juni beschikbaar zijn.

ONTDEK LAND OF THE MORNING LIGHT

De laatste uitbreiding van Black Desert Online neemt avonturiers mee op een gevaarlijke reis door het mythische Land of the Morning Light. Hierin kunnen avonturiers door adembenemende landschappen vol prachtige architectuur trekken en genieten van de unieke vegetatie. Verder zijn er op aangepaste moeilijkheidsniveaus uitdagende eindbazen te bevechten en rijke non-lineaire verhaallijnen te volgen die in willekeurige volgorde kunnen worden gespeeld

“Ik wil dat avonturiers het Koreaanse middeleeuwse tijdperk kunnen ervaren, zoals de architectuur, kleding, mythologie en alle zorgen en geneugten van het leven”, zegt Jaehee Kim, uitvoerend producent van Black Desert Online. “We vonden dat nieuwe avonturen in een nieuwe regio niet hetzelfde zouden moeten zijn als bestaande regio’s daarvoor. Je zult nu van elk verhaal kunnen genieten met een gevoel van immersie, dat vergelijkbaar is met het lezen van een spannend sprookje of een roman.”

ONTGRENDEL DE TWIN CLASS AWAKENINGS IN MEI EN JUNI

De classes Woosa en Maegu, beide afkomstig uit Land of the Morning Light krijgen een update in de vorm van class awakenings die ze voorziet van nieuwe looks, vaardigheden en vechtstijlen. Deze updates zullen respectievelijk in mei en juni verschijnen.

BEVECHT MYTHISCHE BOSSES

In Land of the Morning Light zijn er verschillende bosses te verslaan die hun oorsprong kennen in Koreaanse mythes en folklore. Elke boss bezit één van de volgende atributen Sun, Moon, of Earth, welke een effect hebben op de AP (Attack Power) en DP (Defense Power). Spelers verkrijgen tijdens de progressie Light Orbs die ze kunnen gebruiken om Sun, Moon, of Earth te versterken. Pearl Abyss heeft inmiddels nog een extra boss toegevoegd genaamd Imoogi welke wereldwijd op 14 juni aan de game wordt toegevoegd.

In de uitdagende modus Black Desert Boss Blitz bevechten spelers elke gewenste boss met aangepaste “Calamity” moeilijkheidsniveaus van 1 tot 10. Er is een ranking systeem en scores worden uitgedeeld op basis van hoe snel een boss wordt geveld. De rankings zijn gecategoriseerd per class.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx