Wargaming heeft Guinness Record gevestigd

thumbnail

Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat World of Tanks een nieuw Guinness World Record heeft behaald, namelijk die van “Most Players Online Simultaneously on One MMO Server”. Op 21 januari 2013 logde maar liefst 190.541 spelers tegelijkertijd in op een van de vijf Russische servers.

Wargaming is, met zijn 50 miljoen spelers wereldwijd en met een aantal van 815.000 actieve spelers alleen al in Rusland, een van de grootste in de online games markt.
“It’s an important and exciting milestone for the company”, zei Andrei Yarantsau, Wargaming’s VP van Global Operations “It inspires us to greater efforts in polishing and refining all aspects of our present and future projects. If World of Tanks keeps growing at the rate it is, the game will soon top the current total and secure another world record.”
Het is niet de eerste keer dat World of Tanks een plek kreeg in de Guinness World Record; het vermorzelde eerder in januari 2011 het record met 91.311 spelers.

World of Tanks een op team gebaseerde MMO online actie game waar alles draait om pantservoertuigen. Gooi jezelf samen met 50 miljoen anderen, in de wereld van tanks van uit de Tweede Wereld Oorlog. Het arsenaal bevat meer dan 300 bewapende voertuigen uit Amerika, Duitsland, Sovjet Unie, Frankrijk en England en China die allen historisch accuraat gedetailleerd zijn. Tactiek, strategie en teamwork zijn de sleutels van succes.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx