Sleeping Dogs: Year of the Snake DLC nu verkrijgbaar

thumbnail

Vanaf vandaag is de Year of The Snake add-on DLC pack verkrijgbaar. Hiermee wordt het verhaal van undercover politiedrama Sleeping Dogs van Square Enix en United Front Games uitgebreid met een reeks gloednieuwe, actievolle politiemissies die plaatsvinden direct na het einde van de game. Year of the Snakes bevat vier Achievements/Trophies en is verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en Windows PC voor 560MSP of € 5.49.

In Year of the Snake zien we het vervolg van Wei Shens verhaal waarin hij terugkeert bij de politie van Hong Kong en terechtkomt in een chaotische situatie. Een wrede dag-des-oordeels sekte genaamd Cult of the Snake maakt furore in de achterbuurten van Hong Kong. Ze zijn vastbesloten de straten van Hong Kong te zuiveren van al het kwaad, en gaan niets of niemand uit de weg in hun moorddadige weg naar de verlossing.

Wei voert een race tegen de klok om de sekteleden voor het gerecht te brengen voordat om middernacht de Dag des Oordeels aanbreekt. Met een arsenaal aan wapens, waaronder een traangasgranaatwerper en een stroomstootwapen, nieuwe outfits en vaardigheden wil Wei zijn eer bij de HKPD terugverdienen door het plan van de sekte om de inwoners van Hong Kong te bombarderen, terroriseren en te onderwerpen te dwarsbomen.
Door middel van diverse missies en optionele activiteiten zal Wei de leider van de Cult of the Snake moeten vinden en hem persoonlijk laten zien dat de wereld niet zal vergaan voor hem en zijn volgers.

Sleeping Dogs is ontwikkeld door United Front Games in samenwerking met Square Enix London Studios en is een grimmig en meeslepend open-wereld politiedrama dat zich afspeelt in de levendige stad Hong Kong. Sleeping Dogs plaatst spelers in de rol van undercover politieagent Wei Shen met de taak om een van de werelds meest gevreesde criminele organisaties van binnenuit op te rollen. Op een eiland vol met explosieve actie biedt iedere straathoek, marktstalletje, steigerplaats of wolkenkrabber spelers een mogelijkheid voor intense schietgevechten, adrenaline pompende straatraces en intense, brute martial arts gevechten. Dankzij een van de meest intuïtieve en tot de verbeelding sprekende vechtsystemen, geeft Sleeping Dogs spelers de mogelijkheid om een uiteenlopende reeks martial arts moves uit te voeren waarmee ze in hun eentje meerdere vijanden tegelijk aanpakken. Spelers doen kicks en combinaties die botten doen kraken, plaatsten wrede tegenaanvallen en halen vijanden neer middels filmische omgevingsgerichte moves met behulp van talloze voorwerpen zoals cirkelzagen, telefooncellen, ijskastdeuren en brandblussers. Bijna alles in de omgeving kan gebruikt worden als wapen.

Sleeping Dogs is nu verkrijgbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC’s.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx