Vlucht naar de drakeneilanden wanneer World of Warcraft Dragonflight later dit jaar

thumbnail

Blizzard Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat Dragonflight, de volgende uitbreiding voor de massively multiplayer online role-playing game World of Warcraft, nu beschikbaar is voor pre-purchase op worldofwarcraft.com en later dit jaar gelanceerd zal worden. In Dragonflight gaan spelers naar de ontwakende Dragon Isles, de geboorteplaats van het drakengeslacht, waar de legendarische drakenaspecten zijn teruggekeerd om hun rechtmatige thuis op te eisen.

De Dragon Isles bevatten vier prachtige nieuwe zones waar spelers doorheen kunnen op hun reis naar de nieuwe level cap van 70: de levendige Waking Shores, de groene Ohn’ahran Plains, de uitgestrekte Azure Span, en het schitterende Thaldraszus. Met Dragonriding, een nieuwe methode om vanuit de lucht te bewegen, kunnen spelers door het luchtruim van elk nieuw gebied zweven in stijl op aanpasbare Dragon Isles Drakes. De eilanden zijn de thuisbasis van het gloednieuwe speelbare geallieerde ras Dracthyr, dat de magie van de dragonflights combineert met afstandsschade en helerspecialisaties als een speciale Evoker-heldenklasse die begint bij level 58.

“We zijn verheugd te kunnen melden dat we onze volgende uitbreiding later dit jaar naar de spelers zullen brengen. Dragonflight is een terugkeer naar Azeroth en de vrijheid en verkenning waar World of Warcraft bekend om staat”, zegt Executive Producer Holly Longdale, “Dit is je kans om de rijke geschiedenis van de legendarische Dragon Isles van dichtbij mee te maken en je onder te dompelen in de high-fantasy die de kern vormt van het Warcraft-universum.”

De uitbreiding introduceert een uitgebreide herziening van het personagetalentsysteem van de game, dat smaakvolle en impactvolle talentkeuzes biedt op elk level. Er zijn ook belangrijke updates voor beroepen in de game met nieuwe werkorders en specialisatiesystemen, bovenop een gemoderniseerde en gestroomlijnde Heads Up Display (HUD) en gebruikersinterface (UI).

Digitale voorverkoopbonussen & Collector’s Edition

Dragonflight is beschikbaar voor digitale voorkoop als Basis Edition, Heroic Edition en Epic Edition. Elke digitale editie bevat één of meer voorwerpen waarmee je je kunt aansluiten bij de dragonflights om hun verloren rijk terug te winnen:

 • Basis Edition: Inclusief Drakks, een bonus huisdier om je te vergezellen op je quests.
 • Heroic Edition: Inclusief Drakks, een voorkoopbonus huisdier, het nieuwe Murkastrasza huisdier, een Dragonflight-level karakter boost (level 60), en een nieuw Tangled Dreamweaver vliegend rijdier om op te zweven.
 • Epic Edition: Bevat alle Base- en Heroic-items, het Timewalker’s Hearthstone-effect, de Diadem of the Spell-keeper head-slot transmog, de Wings of Awakening back-slot transmog in vijf kleurvarianten, en 30 dagen speeltijd.

Dragonflight wordt ook fysiek geleverd als Collector’s Set, die naast een Epic-editie digitale sleutel en Drakks huisdier een schat aan gear bevat. Met de Collector’s Set kunnen spelers de visuele ontwikkeling van Dragonflight verkennen met het hardcover boek Art of Dragonflight, hun set-up upgraden met de krachtige visage van een Alexstrasza-muismat en iconische representaties van de vijf primaire drakenvluchten van Azeroth toevoegen in een verzamelset met vijf pins. De Collector’s Set is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Official Blizzard Gear Store op gear.blizzard.com/collections/world-of-warcraft en zal later dit jaar worden verzonden.

Voor meer informatie over World of Warcraft: Dragonflight, bezoek de officiële website van de uitbreiding op dragonflight.blizzard.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  1436
  14 dagen geleden

  Let’s go! Ben benieuwd naar de nieuwe class. Zit weer vol in Classic TBC en straks ook WoTLK. Hopelijk gaat het met Dragonflight weer de goeie kant op


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box