Nieuwe MultiVersus video bevat 2v2-wedstrijden van FGC Pro Gamers ApologyMan & Spooky

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe video uitgebracht waarin de dynamische 2v2-gameplay wordt getoond in MultiVersus, de geheel nieuwe gratis te spelen platform fighter in ontwikkeling door Player First Games. Gevestigde Fighting Game Community (FGC) gamers – ApologyMan en Spooky – elk gekoppeld aan één van de best presterende spelers uit de recente MultiVersus Closed Alpha – Brokkr en Leviathan. ApologyMan (spelend als Tom & Jerry) en Brokkr (spelend als Superman) vertegenwoordigden het blauwe team en namen het op tegen het rode team van Spooky (spelend als Shaggy) en Leviathan (spelend als Velma) in een intense 2v2-competitie. De best-of-five-serie, gehost door FGC-commentatoren Sharpie, AJAX en IFC YipeS, biedt inzicht in een verscheidenheid aan gameplay-elementen, personagekeuzes en coöperatieve strategieën die door elk team worden gebruikt, samen met interviews na de wedstrijd met alle vier de spelers die discussiëren over de uitslag van de wedstrijd.

Bovendien kunnen spelers zich nu registreren om deel te nemen aan het MultiVersus 2v2-toernooi op de Evolution Championship Series 2022 (Evo). Het toernooi zal plaatsvinden van 5-6 aug. in het Mandalay Bay Resort & Casino in Las Vegas, NV met een prijzenpot van $100.000. Ga voor informatie over hoe u zich kunt registreren naar start.gg/MultiVersusEvo.

Om de MultiVersus – Pro Player Showcase (ft. Leviathan, Spooky, ApologyMan & Brokkr) te bekijken en te delen, ga naar:

MultiVersus is een geheel nieuwe free-to-play platform fighter die een teamgebaseerd 2v2-formaat introduceert in combinatie met een steeds groter wordende cast van iconische personages, waaronder Batman, Superman, Wonder Woman en Harley Quinn (DC); Shaggy (Scooby-Doo); Bugs Bunny (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry; Jake the Dog en Finn the Human (Adventure Time); Steven Universe en Granaat (Steven Universe); De IJzeren Reus en een buitengewoon origineel wezen genaamd Reindog; en er komen er nog veel meer. De MultiVersus Open Beta is in juli 2022 beschikbaar op PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc met volledige ondersteuning voor cross-play en speciale servergebaseerde rollback-netcode voor robuuste online competitie.

Kijk voor meer informatie over MultiVersus op MultiVersus.com of praat mee met de community op YouTube (WarnerBrosBelgië), Instagram (WarnerBrosBE), Facebook (WarnerBrosBe), Twitch, en Discord (MultiVersus).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box