Vind je gevecht in Forspoken, nu verkrijgbaar

thumbnail

Square Enix Ltd, maakt bekend dat de langverwachte debuut-titel van Luminous Productions, Forspoken, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor de PlayStation 5 (PS5™) en pc via STEAM, Epic Games Store en Microsoft Store. In deze actie-RPG kunnen spelers genieten van een betoverend verhaal terwijl ze zich verplaatsen met een magische vorm van parkour en het land van Athia redden met een uitgebreid arsenaal aan spreuken en vaardigheden.

Square Enix en Luminous Productions hebben vandaag ook een gratis speelbare pc-demo uitgebracht (via STEAM, Epic Games Store en Microsoft Store). In de pc-demo kunnen spelers het opnemen tegen verschillende vijanden met een uitgebreid arsenaal aan aanvallende en ondersteunende magie. Zo kunnen spelers alvast een voorproefje nemen op de spectaculaire actie die ze in de volledige game kunnen verwachten.

Forspoken plaatst spelers in de schoenen van Frey Holland, een gewone, jonge vrouw die op mysterieuze wijze is verplaatst naar Athia, een fantastisch land dat is verwoest door de onbekende kracht die de Break wordt genoemd. Wanneer het erop lijkt dat Frey niet gevoelig is voor deze kracht, wordt ze een baken van hoop voor Athia. Met hulp van de magische, levende armband genaamd ‘Cuff’ moet Frey haar nieuwe magische vermogens gebruiken om Athia te redden en haar weg terug naar huis te vinden.

In Forspoken kunnen spelers genieten van meeslepend acteerwerk van een all-star cast, inclusief Ella Balinska (Run Sweetheart Run) als heldin Frey Holland, Jonathan Cake (Star Wars: The Old Republic) als magische armband Cuff en Pollyanna McIntosh (The Walking Dead-serie), Janina Gavankar (The Morning Show) en Claudia Black (Uncharted: The Lost Legacy) die de rollen spelen van de Tanta’s, kwaadaardige tovenaressen die over Athia heersen. Daarnaast worden bijrollen gespeeld door Monica Barbaro (Top Gun Maverick) en Keala Settle (The Greatest Showman).

We zijn dolblij dat Forspoken nu is verschenen, zodat spelers eindelijk Frey’s verhaal kunnen beleven. Het ontwikkelteam en iedereen die bij de ontwikkeling was betrokken, heeft heel hard gewerkt om de visie van Forspoken tot leven te wekken. We kunnen niet wachten om de reacties van spelers te vernemen. We hopen dat spelers zich met Frey verbonden voelen als ze in het mysterieuze land Athia duiken en met haar deze magische reis beleven,” zei Takeshi Aramaki.

Later dit jaar verschijnt de Forspoken: In Tanta We Trust DLC. Spelers die de Digital Deluxe Edition pre-orderden krijgen toegang tot deze DLC met een prequel-verhaal zodra deze beschikbaar is.

Forspoken is ontworpen voor PlayStation 5 (PS5) en benut de volledige kracht van deze console als toonbeeld van Luminous Productions’ filosofie om een game-ervaring als nooit eerder te leveren door de nieuwste technologie met creativiteit te combineren. Forspoken is nu verkrijgbaar voor PS5 en pc (via STEAM, Epic Games Store of Microsoft Store).

Lees hier meer over Forspoken: www.forspoken.com

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx