Vier de derde verjaardag van GeForce NOW met 25 nieuwe games voor februari

thumbnail

Drie hoera’s voor drie jaar GeForce NOW! Deze GFN Donderdag nemen we de tijd om onze leden te waarderen en hoe ver de ultieme cloud gaming service is gekomen.

Dankzij onze geweldige community en meer dan 25 miljoen leden viert GeForce NOW dat het al drie jaar geleden de invite-only beta verliet. Je kunt de viering een maand lang volgen op Twitter en Facebook met #3YearsOfGFN en de community deelt de beste manieren om vanuit de cloud te spelen.

GeForce NOW in cijfers: Sinds de lancering hebben leden meer dan 700 miljoen uur gestreamd vanuit de cloud, genoten van filmische gameplay van 50+ titels die gebruik maken van RTX ON en DLSS, en gestreamd vanuit een groeiende bibliotheek van games met nu 1.500+ titels. We hebben ons wereldwijd uitgebreid met meer dan 30 datacenters en GeForce NOW Alliance partners in Japan, Turkije, Latijns-Amerika en meer.

De prestaties zijn uitgebreid met het Ultimate-lidmaatschap, aangedreven door de Ada Lovelace-architectuur, waarbij leden tot 4K 120 fps kunnen streamen of tot 1080p 240 fps in door NVIDIA Reflex ondersteunde games op RTX 4080-rigs. Ultimate-leden kunnen ook streamen in ultrabrede resoluties – een primeur voor cloudgaming – en volledige ray tracing en NVIDIA DLSS 3 ervaren in ondersteunde games.

En een verjaardag vieren betekent onze leden bedanken. Vanaf volgende week kunnen GeForce NOW-leden een gratis beloning voor Dying Light 2 scoren, met extra beloningen voor Priority- en Ultimate-leden.

De februari line-up
En dan nu de games! Deze week hebben we 9 games klaar om te streamen, waaronder Deliver Us Mars, compleet met ray traced schaduwen en belichting voor buitenaardse, meeslepende gameplay. Hier is de volledige lijst:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx