Verscheepte en digitaal verkochte exemplaren van NieR Replicant overschrijden 1 miljoen

thumbnail

SQUARE ENIX maakt vandaag bekend dat het aantal wereldwijde verscheepte en digitale verkochte exemplaren van NieR Replicant™ ver.1.22474487139 …, de veelgeprezen hervertelling van NieR Replicant voor moderne consoles, de grens van één miljoen heeft overschreden. Daarnaast viert SQUARE ENIX met trots dat er meer dan zes miljoen exemplaren verscheept en digitaal verkocht zijn van NieR: Automata, de actie-RPG die werd ontwikkeld in samenwerking door PlatinumGames Inc. en gemaakt door de veelgeprezen regisseur YOKO TARO (Drakengard), componist Keiichi Okabe (TEKKEN / Drakengard) en producer Yosuke Saito (DRAGON QUEST X).

De Steam-versie van NieR Replicant ver.1.22474487139… ontving onlangs een digitale update waarmee de prestaties van de game worden geoptimaliseerd voor pc’s. Meer details daarover zijn hier te vinden: https://store.steampowered.com/news/app/1113560

NieR Replicant ver.1.22474487139… is nu beschikbaar voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder Xbox One X, en pc (Steam®). Het spel heeft de classificatie PEGI 18. Alle details over de verschillende edities van de game en pre-orderbonussen zijn beschikbaar op: http://www.niergame.com.

NieR Re[in]carnation, de eerste mobile-titel in de NieR-serie, wordt momenteel ontwikkeld door Applibot, Inc. voor Noord-Amerika en Europa. Volg de officiële Twitter– en Facebook-accounts van NieR Re[in]carnation voor het laatste nieuws.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  890
  1 maand geleden

  Na het spelen van Automata was het ook meteen eentje die ik zo snel mogelijk moest spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box