Beleef spannende duo-avonturen in de wereld van LEGO Super Mario met LEGO Mario en LEGO Luigi

thumbnail

Vandaag kondigde de LEGO Group de komst van een unieke sociale speelervaring aan: voor het eerst kunnen kinderen en fans de figuren van LEGO Mario en LEGO Luigi met elkaar verbinden voor nieuwe duo speler uitdagingen in de wereld van LEGO Super Mario. Deze nieuwe opvallende spelfunctie moedigt samen spelen aan en is ideaal voor gezinsmomenten, nu twee spelers tezamen het LEGO Super Mario universum binnentreden voor nieuwe met LEGO stenen gebouwde avonturen.
Duo speler avonturen met LEGO Mario en LEGO Luigi (of eender welke combinatie van de twee figuren) is mogelijk door hen te verbinden via Bluetooth. Kinderen en fans spelen nu samen in één team en kunnen extra digitale munten verzamelen door samen acties uit te voeren zoals lopen, ronddraaien en springen.

Spelers werken samen om vijanden en uitdagingen te verslaan, en delen beloningen, of ze kunnen desgewenst het spel helemaal omgooien door het tegen elkaar op te nemen. Deze nieuwe unieke duo speler functie werd ook voorgesteld in een video die de LEGO Group en Nintendo eerder vandaag deelden. “Ons belangrijkste opzet is om eindeloos creatief bouwen en verbouwen aan te moedigen, en een langere speltijd te creëren. Met de aankondiging van vandaag brengen we LEGO Mario en LEGO Luigi, hun vrienden en vijanden tot leven, terwijl de nieuwe interactieve functie garant staat voor onbeperkt speelplezier. We zijn erg enthousiast om de speelervaring en het LEGO Super Mario universum verder uit te breiden met nog meer nieuwe sets en personages, en hopen fans mee te nemen in dit verhaal”, aldus Simon Kent, Creative Lead van LEGO Super Mario.

De interactieve en langverwachte ‘Avonturen met Luigi’ startset vormt de nieuwste uitbreiding van de LEGO Super Mario productlijn, het resultaat van een unieke samenwerking met Nintendo, waarmee een geheel nieuwe manier van spelen met LEGO stenen werd geïntroduceerd. Spelers kunnen vanaf 1 augustus aan de slag met LEGO Luigi in de LEGO Super Mario ‘Avonturen met Luigi’ startset, een set die zowel in single- als duo-play gespeeld kan worden.
De tweelingbroers LEGO Luigi en LEGO Mario zijn verkrijgbaar in afzonderlijke startsets waarmee je de wereld van LEGO Super Mario binnentreedt. Het interactieve duo spel creëer je door de twee figuren te combineren, hetgeen aldus mogelijk is vanaf 1 augustus. Samen met de bekendmaking van de nieuwe Bluetooth-gestuurde duo speler modus, stelt de LEGO Group ook vier nieuwe uitbreidingssets, twee nieuwe power-uppakketten en tien nieuwe personagepakketten voor. De vier nieuwe uitbreidingssets zijn stuk voor stuk erg boeiende bouwsels waarmee kinderen hun basissets kunnen uitbreiden, en bevatten naast een extra muntenverzameling elementen die geschikt zijn voor zowel single- als duo-play. Vanaf vandaag kan je de ‘Bowsers luchtschip’ uitbreidingsset in pre-order bestellen. Met deze set bouwen fans een nieuw uitdagend level waar ze de strijd tegen het beruchte vliegende schip aangaan. Vecht tegen Kamek, een Goomba en een Rocky Wrench, en strijd daarna tegen het schip zelf! ‘Bowsers luchtschip’ kan worden opgesteld in ‘vliegmodus’ of uitgeklapt in ‘course mode’.

Andere spannende nieuwe producten die vandaag worden voorgesteld, zijn: power-uppakketten van Kikker-Mario en Bij-Mario, waarmee spelers LEGO Mario kunnen omkleden in grappige kikker- en bijoutfit; en de ‘Boss Sumo Bro Topple Tower’ uitbreidingsset, waarmee kinderen hun LEGO Mario en/of LEGO Luigi figuur inschakelen om de Topple Tower neer te halen – leuk om alleen te spelen, of samen met vrienden of familie. De volledige lijst van nieuwe producten:
– 71391 Bowsers Luchtschip uitbreidingsset (vanaf vandaag in pre-order te bestellen) (€ 99,99)
– 71388 Boss Sumo Bro Topple Tower uitbreidingsset (€ 29,99)
– 71389 Lakitu Sky World uitbreidingsset (€ 39.99)
– 71390 Reznor Knockdown uitbreidingsset (€ 69.99)
– 71392 Kikker-Mario power-uppakket (€ 9.99)
– 71393 Bij-Mario power-uppakket (€ 9.99)
– 71394 Personagepakketten – Serie 3 (10 verzamelbare personagepakketten, waaronder
Galoomba, Parachute Bob-omb, Crowber, Boo, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1Uppaddenstoel, Scuttlebug en Swoop) (€ 3.99)

Alle sets en pakketten zorgen ervoor dat fans hun avonturen eindeloos kunnen uitbreiden, verbouwen
en aanpassen, en genieten van creatief speelplezier in een interactief duo spel met LEGO Mario en LEGO
Luigi.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1049
  1 maand geleden

  Leuk initiatief.

  Griever
  Lid
  890
  24 dagen geleden

  Leuk al die nieuwe Lego figuren,Moest het vroeger altijd met knex doen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box