Verken de wereld van Welcome to Paradize met je vrienden

thumbnail

NACON en Eko Software presenteren met plezier een nieuwe trailer die focust op de multiplayer van Welcome to ParadiZe. De game biedt een combinatie van survival, gevechten, crafting en RPG in een gestoorde wereld, is momenteel beschikbaar voor pre-orders en verschijnt op 29 februari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Check de multiplayer-mode van Welcome to ParadiZe

Werk samen in alle mogelijke samenstellingen
In ParadiZe sta je er nooit alleen voor. Om te beginnen zijn er altijd zombots aanwezig om je te helpen, al leent hun gegrom zich misschien niet zo goed voor het voeren van diepgaande gesprekken. Gelukkig heb je daar vrienden voor, en die gaan vast graag met je op avontuur! Het oude gezegde “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” is zeker van toepassing, net als “samen staan we sterk” – rekening houdend met het feit dat de wankele geestelijke gezondheid van de bewoners van ParadiZe een alomtegenwoordig probleem is. Welcome to ParadiZe laat je op verschillende manieren met je belagers afrekenen. Je kunt het hele avontuur zowel solo als co-op spelen, of af en toe samenwerken. Zelfs als je vrienden hebt die ervandoor gaan als het even moeilijk wordt, kun je dus gewoon door blijven spelen.

Speel solo of met een team van 2 tot 4 spelers, ongeacht hun vorderingen
ParadiZe heet iedereen welkom. Drie van je vrienden kunnen zich online bij je aansluiten, en hun eigen personages ontwikkelen terwijl ze je helpen bij je missies, zonder dat dit effect heeft op hoe hun eigen verhalen zich ontwikkelen. Je kunt je metgezellen verschillende rollen geven om jullie taken strategisch te verdelen. Laat je vrienden bijvoorbeeld sniperen, lijf-aan-lijf-gevechten leveren, bondgenoten genezen of zombots aansturen. Er zijn vele manieren om samen te werken! Wanneer je lokaal speelt, kun je als paar samenwerken op hetzelfde scherm.

Over Welcome to ParadiZe
Ooit gedroomd van een huiszombie? Stel je de mogelijkheden eens voor van een zombie die je verdedigt, barricades voor je bouwt en je helpt tegen zijn soortgenoten te strijden! Probeer de Apocalyps te overleven in de open wereld van ParadiZe, solo of met anderen. Combineer survival, combat en crafting in een multiplayer open world. Word de slimste survivor om de vijandelijke facties te domineren en zorg dat je niet wordt opgegeten – al helemaal niet door Miss Daisy, de eerste zombie-olifant in de geschiedenis van de zombies. Welcome to ParadiZe verschijnt op 29 februari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx