Verhef opsporen tot een kunst met de vaardigheden van Seer in Apex Legends: Emergence

thumbnail

Vanaf 3 augustus introduceert Apex Legends: Emergence een nieuwe Legend genaamd Seer. Sinds zijn geboorte dacht men dat hij vervloekt was en werd hij als behandeld als een paria. Zijn familie geloofde in zijn unieke potentieel en voedde hem eerst op tot een kunstenaar, en nu tot Legend. Met behulp van microdrones ziet deze hinderlaagkunstenaar kansen die andere Legends wellicht over het hoofd zien.

Bekijk de vernietigingskracht en vaardigheden van Seer.

Seer is de achttiende Legend die aan de Apex Games meedoet. Het aantal speelbare personages is daarmee meer dan verdubbeld ten opzichte van de aanvankelijke acht Legends bij release van de game. Zie hoe deze kampioen zijn unieke Passive-Tactical- en Ultimate vaardigheden gebruikt om vijanden als een sierlijk roofdier te achtervolgen:

 • Passive: Heart Seeker – Hoor en visualiseer vijanden binnen 75 meter door te richten met je vizier.
 • Tactical: Focus of Attention – Roep microdrones op om een vertraagde ontploffing te ontketenen die door muren heen gaat en vijanden onderbreekt en onthult.
 • Ultimate: Exhibit – Creëer een bol van microdrones die de locatie van alle vijanden binnen het bereik onthult als ze snel bewegen of hun wapens afvuren.

Apex Legends: Emergence introduceert ook Ranked Arenas, nieuwe te veroveren arena’s, de nieuwe Rampage LMG en een gedecimeerde World’s Edge, en verschijnt op 3 augustus voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op Twitter-Instagram- en YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx