Koei Tecmo kondigt het langverwachte Blue Reflection: Second Light aan

thumbnail

KOEI TECMO Europe kondigt aan dat BLUE REFLECTION: Second Light, het langverwachte vervolg op de geliefde JRPG BLUE REFLECTION uit 2017, nu in ontwikkeling is bij Gust Studios. De gewaardeerde franchise zal op 9 november 2021 terugkeren naar Europa en verkrijgbaar zijn voor Nintendo Switch en PlayStation 4 Computer Entertainment System (speelbaar op PlayStation 5 via Backward Compatibility).

BLUE REFLECTION: Second Light volgt de avonturen van drie studentes: Ao Hoshizaki, Kokoro Utsubo en Yuki Kinjou. Ze worden met geheugenverlies getransporteerd naar een mysterieuze zwevende academie, waar ze op zoek gaan naar aanwijzingen die ze kunnen helpen hun weg naar huis te vinden. Op een dag verschijnt er een pad naar een nieuw land, maar voor onze drie hoofdrolspeelsters het mysterie kunnen ontrafelen blokkeren dodelijke monsters de weg. Door het gevecht aan te gaan met deze duistere wezens ontdekken ze hun verborgen krachten die de cryptische omstandigheden allesbehalve verklaren. In de loop van het avontuur moeten de drie vriendinnen samenwerken en het beste maken van hun dagelijks leven.  Terwijl ze elke dag gevangen zitten in deze onbekende wereld, zullen de ware gevoelens en persoonlijkheden van de personages worden onthuld. Naarmate hun banden verdiepen zullen ze nieuwe krachten en vaardigheden verkrijgen.

Daarnaast zullen de hoofdrolspeelsters in het verloop van de game de ideale academie bouwen, samen items craften, afhankelijk van de karaktercombinaties de eigenschappen van items veranderen en speciale gesprekken vrijspelen. Door de groeiende vriendschappen van de drie studenten komen ze steeds dichterbij de waarheid achter de mysterieuze wereld en de reden waarom ze hun herinneringen kwijtgeraakt zijn.

KOEI TECMO heeft naast de eerste gameplay- en verhaaldetails ook aangekondigd dat de befaamde tekenaar Mel Kishida weer de leiding heeft over de karakterontwerpen van de serie. De gedetailleerde ontwerpen verrijken de wereld van zowel de BLUE REFLECTION: Second Light game als de BLUE REFLECTION: Ray animeserie.

Bezoek voor meer informatie over BLUE REFLECTION: Second Light de KOEI TECMO games Facebookpagina www.facebook.com/koeitecmogames en volg hen op Instagram en Twitter @koeitecmoeurope.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box