Vecht vanaf morgen met de nieuw toegevoegde twee-in-één-vechter Pyra/Mythra in Super Smash Bros. Ultimate

thumbnail

Vanaf vrijdag 5 maart zal Pyra/Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 officieel beschikbaar zijn in Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Deze vechter is onderdeel van de DLC Challenger Pack 9, waarin ook een nieuw level en diverse muzieknummers uit Xenoblade Chronicles 2 zijn inbegrepen. Masahiro Sakurai, de director van de Super Smash Bros.-serie, heeft de nieuwe vechter uitgebreid gedemonstreerd in een video. Daarin was ook het nieuwe level Wolkenzee van Alrest te zien. De gehele video is te bekijken op https://www.smashbros.com/

Challenger Pack 9 is onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2. Deze is verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor € 29,99 en bevat ook Min Min uit ARMS, Steve en Alex uit Minecraft, Sephiroth uit de FINAL FANTASY VII-serie en twee nog aan te kondigen vechters wanneer die worden uitgebracht. Challenger Pack 9 kan ook los worden gekocht voor € 5,99.

In Xenoblade Chronicles 2 is Pyra een legendarische Blade, een levend wapen voor het hoofdpersonage Rex. Na een reeks dramatische gebeurtenissen in de RPG wordt Mythra geïntroduceerd als een andere persoonlijkheid die zit opgesloten in Pyra. De twee personages, die in de game met elkaar zijn verbonden door het lot, zijn ook met elkaar verbonden op het slagveld in Super Smash Bros. Ultimate.

Pyra en Mythra zijn technische gezien één vechter op het selectiescherm, maar spelers kunnen tijdens een gevecht tussen de twee wisselen wanneer ze maar willen. Pyra is gespecialiseerd in krachtige aanvallen, terwijl Mythra excelleert in snelheid. Door tussen de twee vechters te wisselen, kunnen spelers variëren tussen sterke aanvallen met Pyra en snelle bewegingen met Mythra. Dit maakt het strategische duo tot een unieke vechter in de line-up van Super Smash Bros. Ultimate.

Het nieuwe level dat spelers zullen ontvangen in Challenger Pack 9 heet Wolkenzee van Alrest, dat gebaseerd is op een van de meest herkenbare omgevingen in Xenoblade Chronicles 2. Het level bevindt zich namelijk op de rug van Azurda, een gigantisch wezens dat door de Wolkenzee zwemt. Terwijl Azurda door de wereld reist, zullen spelers bekende taferelen uit Xenoblade Chronicles 2 zien, waaronder vliegende schepen, Titanen en uitgestrekte koninkrijken. Daarnaast verschijnen er personages uit Xenoblade Chronicles 2 ten tonele, dus fans van de game kunnen zich erop verheugen om bekende gezichten te zien.

Momenteel bevat Super Smash Bros. Ultimate drie muzieknummers uit Xenoblade Chronicles 2, maar na het downloaden van Challenger Pack 9 springt dat getal naar maar liefst 19. Naast Pyra/Mythra worden er morgen ook nieuwe betaalde Mii-vechterkostuums uitgebracht, waaronder de uitrusting van Arthur uit de GHOSTS ’N GOBLINS-serie en de Rathalos- en jagersuitrusting uit de MONSTER HUNTER-serie.

Ga naar https://www.smashbros.com voor meer informatie over Super Smash Bros. Ultimate en om DLC te kopen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box