Vandaag krijgt Rust NVIDIA DLSS en Escape from Tarkov NVIDIA Reflex

thumbnail

Vandaag brengt meer nieuws voor NVIDIA DLSS en NVIDIA Reflex, terwijl het momentum voor deze twee gaming technologieën blijft toenemen. Het populaire Rust, een hoofdrolspeler in Steam’s top 10 meest gespeelde games, krijgt vandaag een update om NVIDIA DLSS toe te voegen, terwijl Escape from Tarkov ondersteuning voor NVIDIA Reflex toevoegt.

GeForce-gamers die Rust spelen krijgen vandaag een NVIDIA DLSS-upgrade
Gamers die Rust spelen op het GeForce RTX-gameplatform krijgen vandaag ook een directe upgrade, dankzij DLSS. Met DLSS ingeschakeld krijgt Rust tot 50% prestatieverbetering bij 4K.

Dit volgt op de toevoeging van NVIDIA Reflex in mei, die de systeemlatency met maximaal 38% verminderde, waardoor gameplay responsiever wordt en spelers competitiever.

Met zowel DLSS als Reflex krijgen GeForce RTX-spelers een Rust-ervaring die ongeëvenaard is – met lage latency dankzij NVIDIA Reflex en razendsnelle framerates zonder in te boeten aan beeldkwaliteit dankzij DLSS.

“In Rust kunnen reacties in een fractie van een seconde het verschil betekenen tussen leven en dood, met NVIDIA DLSS dat onze spelers een prestatieboost biedt, zonder dat dit ten koste gaat van de visuele kwaliteit en een betere algehele ervaring, is het een win-win.” – Helk, Rust’s Projectleider, Ontwerper & Programmeur
GeForce-gamers die Escape from Tarkov spelen, krijgen vandaag een NVIDIA Reflex-upgrade
Battlestate Games’ Escape From Tarkov is een zeer populaire hardcore first-person tactical actiegame. Met de update voor Escape from Tarkov en de aankomende ondersteuning in CrossFire HD, zal NVIDIA Reflex latency-reducerende technologie worden ondersteund in twaalf van de top 15 competitieve shooter-gebaseerde games.

Met de nieuwste patch en een druk op de knop wordt de systeemlatency onmiddellijk verminderd met maximaal 38%, waardoor de reactiesnelheid aanzienlijk wordt verbeterd.

“We zijn blij dat we NVIDIA Reflex naar Escape from Tarkov kunnen brengen om de laagst mogelijke systeemlatentie en de meest nauwkeurige, responsieve gameplay te garanderen. NVIDIA Reflex biedt spelers tot 38% reductie in systeemlatentie” – Battlestate Games Team

Een fractie van een seconde te laat zijn met schieten is het verschil tussen winnen of verliezen, dus het verminderen van systeemlatency kan een enorme zegen zijn voor Escape from Tarkov-spelers. Met NVIDIA Reflex wordt de systeemlatency verminderd, waardoor het gemakkelijker wordt om vijanden te raken en de reactiesnelheid van je pc te verbeteren. Het is in wezen een gratis upgrade voor een groot aantal GeForce-gamers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box