Updates voor Final Fantasy XVI en Theatrhythm Final Bar Line

thumbnail

Tijdens PAX West presenteerde SQUARE ENIX nieuwe updates voor twee van hun populaire games, FINAL FANTASY XVI en THEATRHYTHM FINAL BAR LINE.

Voor FINAL FANTASY XVI had SQUARE ENIX een “Voices from Valisthea”-panel georganiseerd, met localization director Michael-Christopher Koji Fox en enkele van de Engelse stemacteurs van de game. Tijdens het panel bespraken deze stemacteurs de uitdaging om de geliefde personages tot leven te wekken voor het nieuwste hoofddeel in de beroemde FINAL FANTASY-serie. Tijdens het panel beantwoordden de stemacteurs ook vragen die fans hadden ingezonden via social media.

Naoki Yoshida, de producer van FINAL FANTASY XVI, maakte tijdens het panel bekend dat FINAL FANTASY XVI-spelers enkele cadeautjes krijgen, waaronder een alternatief kostuum en nieuwe wapenskins voor Clive, naast outfits voor enkele andere personages, en een gratis “onion sword,” zodat Clive gebruik kan maken van dit geliefde zwaard van de Warriors of Light, de helden van FINAL FANTASY III. Deze “Appearance”-feature komt later vandaag beschikbaar als gratis update voor Version 1.10, het “onion sword” kan ook geclaimd worden door in het System-menu naar “Redeemable Items” te gaan. De gratis update levert ook diverse verbeteringen voor de game, inclusief extra instellingsopties, aanpassingen aan de Arcade Mode en meer. Een volledig overzicht van wat Version 1.10 brengt is hier te lezen.

Bekijk hier het volledige panel. Beeldmateriaal van enkele van de extra outfits en het “onion sword” is hier te vinden op de perssite van SQUARE ENIX.

En er is meer goed nieuws voor FINAL FANTASY-fans! Als onderdeel van PlayStations Deal of the Week, is FINAL FANTASY XVI tot 6 september namelijk met 20% korting te koop in de PlayStation Store op de PlayStation 5. Voor wie hem nog niet heeft een perfecte kans om de game binnen te halen!

Daarnaast heeft SQUARE ENIX aangekondigd dat er FINAL FANTASY XVI DLC zal verschijnen voor THEATRHYTHM FINAL BAR LINE. Deze DLC komt beschikbaar als aparte aanschaf of via de Season Pass Vol. 3. Dit pakket omvat 11 songs uit het nieuwste hoofddeel in de serie, inclusief My Star, Find the Flame, To Sail Forbidden Seas en meer. Het FINAL FANTASY XVI Pack verschijnt op 1 november 2023.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx