Undisputed verschijnt 11 oktober 2024 voor PC en console

thumbnail

Vandaag werd bekend dat UNDISPUTED, de eerste grote boksgame in meer dan tien jaar tijd, op 11 oktober 2024 verschijnt voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Vanaf die dag is ook de volledige versie op pc verkrijgbaar.

UNDISPUTED is de eerste grote bokstitel in meer dan tien jaar tijd. Deze game wordt ontwikkeld door Steel City Interactive (SCI) en uitgegeven door Deep Silver en belooft de meest authentieke boksgame tot op heden te worden, met een aanbod van meer dan 70 gelicenseerde boksers inclusief Tyson Fury, Oleksandr Usyk, Canelo Alvarez, Katie Taylor en Roy Jones Jr.

De game komt beschikbaar in twee edities – Standard en Deluxe WBC. Spelers die de game pre-orderen ontvangen een gratis bonusbokser in de vorm van Roy Jones Jr. ’93 – het jaar waarin hij het IBF middengewicht kampioenschap won.

Na de release van de game verschijnt regelmatig betaalde en gratis DLC, inclusief boksers, kleding en locaties, om spelers steeds weer iets nieuws te bieden.

Kenmerken van UNDISPUTED:

Character Creator – mannelijk en vrouwelijk – verander alles van je vechter, van kapsel tot lichaamsgewicht (wat van invloed is op je gewichtsklasse), kleding en vechtstijl. In de diepgaande Career-mode kunnen spelers hun eigen team bouwen, onderhandelen over contracten, trainen en hun eigen weg naar het kampioenschap bepalen Meer dan 60 verschillende stoten, verdedigende technieken en revolutionaire voetenwerk-mechanieken 14 sfeervolle vechtomgevingen – van plaatselijke gyms tot enorme arena’s Dynamische schade en gezichtsvervorming Authentiek commentaar van Todd Grisham en Johnny Nelson Betaalde en gratis DLC, inclusief boksers, omgevingen en kleding

Kies je pad naar de glorie. Bepaal je doelen en vorm je eigen succesverhaal. Wil je alle gordels winnen, inclusief die van de WBO, WBC, IBF en SCI? Een zo groot mogelijke schare fans krijgen? Zo rijk mogelijk worden? De keuze is aan jou – mits je het in je hebt om in de ring te heersen en UNDISPUTED te worden!

De volledige release krijgt diverse verbeteringen ten opzichte van de versie die nu op pc beschikbaar is via Vroegtijdige toegang. De Vroegtijdige toegang-versie is nu met 20% korting te koop op Steam. Op 30 mei krijgt de game zijn verkoopadviesprijs.

Naast de content in de In de Standard Edition, krijgt de Deluxe WBC Edition het volgende:

The Fighters Pack: Jaime Munguia, Regis Prograis, Jesse ‘Bam’ Rodriguez, Dmitry Bivol, Caleb Plant en Julio Cesar Chavez, samen met een alternatieve outfit voor elk van deze boksers.

The Apparel Pack: Alternatieve outfits voor Claressa Shields, Canelo Alvarez, Oleksandr Usyk, Katie Taylor, Tyson Fury en Amir Khan.

The Eras Pack: Drie jongere versies van boksers – Tyson Fury ’09, Canelo Alvarez ’11 en Muhammad Ali ’64.

De digitale Deluxe Edition biedt drie dagen eerder toegang tot de game. De fysieke Deluxe WBC Edition wordt geleverd met de officiële WBC Patch, zoals die te zien is op de shorts van vele kampioenen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2885
  24 dagen geleden

  Boksen heb ik altijd de stoerste sport gevonden.Heb er wel nog nooit een game van gespeeld.Moet bij deze titel meteen denken aan de boks film met de zelfde naam en Wesley Snipes in de hoofdrol.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx