Ubisoft verdedigt prijs van Skull & Bones

thumbnail

Ubisoft verdedigt de prijs van 79,99 Euro voor de game Skull & Bones. Het spel verschijnt op 16 februari aanstaande voor de PC, Xbox Series en PlayStation 5. Ubisoft CEO Yves Guillemot heeft in een conference call gezegd dat de prijs rechtvaardig is. Het spel bevat volgens hem live-service elementen waarmee constant updates worden uitgebracht. Het is een groot spel en spelers kunnen verwachten dat het om AAA-kwaliteit gaat. Op de vraag waarom het spel niet als gratis free-to-play live-service game is uitgebracht, zegt de man dat de game daar te veel content al voor heeft. De omvang van het spel is dan ook ‘immens’.

Skull & Bones is een actie-avonturenspel dat wordt ontwikkeld door Ubisoft Singapore. Het spel is geïnspireerd op piraterij in de Indische Oceaan tijdens de late 17e eeuw. Spelers kunnen kapitein worden van hun eigen schip en deelnemen aan zeeslagen, verkennen, handel drijven en vechten tegen andere schepen en vijanden.

Het spel was oorspronkelijk aangekondigd op de E3-beurs van 2017 en zou aanvankelijk worden uitgebracht in 2018, maar de releasedatum is meerdere keren uitgesteld. Er is nog steeds veel anticipatie rondom de release van het spel vanwege de belofte van een meeslepende piratenervaring en indrukwekkende graphics.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx