Two Point Hospital: JUMBO Edition is nu verkrijgbaar voor de consoles

thumbnail

Wat hebben geheime regeringsgebouwen en gigantisch grote eco-steden met elkaar te maken? Beiden kan je bezoeken in Two Point Hospital: JUMBO Edition – vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Microsoft Xbox One en Nintendo Switch!

De JUMBO Edition bevat niet enkel de game, maar ook vier expansions en twee item packs. We hebben het hier over maar liefst 27 extra ziekenhuizen, 189 verschillende ziektes en veel, heel veel spullen die je kunt gebruiken in de verpleeginrichtingen! Ontdek nieuwe gebieden in Two Point Country en beleef daar bijzonder grappige avonturen. Zo ontdek je aliens in Close Encounters of volg je de burgermeester van Two Point Country in haar reis naar een ecologisch succes in Off The Grid.

JUMBO Edition Content:

 • Bigfoot neemt je mee naar de winterse vlaktes van Pointy Mountains, waar de bekende sneeuwman Bartholomew F. Yeti betere gezondheidszorg eist. Mijnheer Yeti heeft hierbij jouw hulp nodig. Het is aan de speler om ziektes als ‘Cold Shoulder’, ‘Bard Flu’ en ‘Aurora Snorealis’ te genezen.
 • Op Pebberley Island begint je avontuur op het lekker warme Pebberley Reef, voordat je vertrekt naar de nog onbekende landen van Overgrowth, om zo de indrukwekkende Topless Mountain te bedwingen. Dit doe je allemaal om het geheim van de eeuwige jeugd te ontdekken.
 • De geruchten over een buitenaardse ontmoeting zorgen ervoor dat je in Close Encounters in een wereld terechtkomt van samenzweringen en geheime locaties. Tussendoor is het aan de speler om ongebruikelijke kwaaltjes als ‘Science Friction’ en ‘Lack of Humanity’ te genezen. En misschien heb je zelfs zoveel mazzel dat je een alien ziet.
 • Er is ook gedacht aan spelers die meer van groen en moeder natuur houden. In Off The Grid krijg je te maken met nieuwe en spannende gameplay mogelijkheden. Je reist af naar Two Point Country’s eerste eco-city en begint met tuinieren. Pas wel op dat je geen ‘Root Snoot’ of ‘Green Fingers’ oploopt.

Maar dat is niet alles. Wat te denken van het Retro Items Pack dat je terug in de tijd neemt met een fantastische verzameling van 26 retro en vintage items die je in jouw ziekenhuis kan plaatsen. Of roep die innerlijke kunstenaar op met het Exhibition Items Pack. Meer informatie over de verschillende packs kan je hier vinden.

De fysieke PlayStation 4 en Nintendo Switch-versies van Two Point Hospital: JUMBO Edition kunnen via  www.twopointhospital.com gekocht worden. Gamers wereldwijd die liever de digitale versie willen kunnen deze aanschaffen in de bekende first party winkels. Fans die de consoleversie van Two Point Hospital allang gekocht hebben kunnen voor de nieuwe content daar ook terecht. JUMBO Edition is ook speelbaar op Xbox Series X|S en PlayStation 5 via backwards compatibility.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box