Twilight of the Gods nu beschikbaar in RuneScape

thumbnail

De gloednieuwe quest genaamd Twilight of the Gods is nu beschikbaar in RuneScape. De nieuwe content overbrugt het verhaal tussen Elder God Wars en de langverwachte Zamorak Boss Battle die op 5 juli van start gaat. Spelers die deze quest voltooien, krijgen beloningen die later deze zomer van pas komen wanneer ze het opnemen tegen Zamorak, Lord of Chaos.

In Twilight of the Gods ontdekken spelers de plannen van Zamorak in een lore-rijke quest met meerdere belangrijke locaties. Spelers moeten puzzels oplossen om een geneesmiddel te vinden voor een mysterieuze demonenziekte. Spelers worden beloond met vijf Zamorak Reroll Tokens evenals een speciaal item dat 10% van de schade opvangt in een gevecht met The Dark Lord. Zamorak Reroll Tokens zijn ook beschikbaar als drops van Elder God Wars Dungeon-bazen. Ook zijn er andere cosmetische beloningen verkrijgbaar in de nieuwe quest.

De Zamorak Boss Battle gaat op 5 juli van start. Spelers hebben dus één maand de tijd om hun messen te slijpen en zich voor te bereiden op het grootste gevecht met een eindbaas ooit in de geschiedenis van RuneScape.

RuneScape is nu beschikbaar op PC, Steam, iOS en Android. De game heeft zowel cross-platform-progresse als crossplay op PC en mobiel.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx