Meer dan 1500 titels voor de Switch zijn vanaf 9 juni 2022 met kortingen tot 67% te koop

thumbnail

Tijdens de Super Sale zijn meer dan 1500 games met kleurrijke personages voor de Nintendo Switch in de aanbieding met kortingen tot 67%. Deze sale in de Nintendo eShop begint op donderdag 9 juni om 15:00 CEST en eindigt op zondag 19 juni om 23:59 CEST.

 

Onder de aanbiedingen bevinden zich diverse zeer populaire titels. Zo kunnen spelers op safari gaan om wilde Pokémon te fotograferen in New Pokémon Snap en met Link een vreemd land verkennen in The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Spelers die op zoek zijn naar een pittige uitdaging kunnen zich een weg door een vervloekt land banen in Dark Souls: Remastered, terwijl Xenoblade Chronicles: Definitive Edition spelers een epische reis laat beleven met een diepgaand vechtsysteem waarin realtime-actie en turn-based strategy samenkomen.

 

Dankzij de handheld-stijl van het Nintendo Switch-systeem, kunnen spelers altijd en overal van de afgeprijsde games genieten. Bijvoorbeeld om met Luigi zijn angst voor spoken te overwinnen om zijn broer Mario te vinden in Luigi’s Mansion 3. Dat kan solo, maar via het Multiplayerpakket kunnen twee spelers ook samenwerkend spelen, online of lokaal. In Monster Hunter Rise kunnen spelers door uitgestrekte landschappen trekken die zijn geïnspireerd door het oude Japan, op zoek naar woeste monsters om te slachten.

 

De Super Sale in de Nintendo eShop begint op donderdag, 9 juni om 15:00 CEST en eindigt op zondag, 19 juni om 23:59 CEST. Tijdens deze periode zijn meer dan 1500 titels in de aanbieding, waaronder populaire titels als New Pokémon Snap, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Xenoblade Chronicles: Definitive Edition en Monster Hunter Rise

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box