Tweede seizoen van Skull and Bones is nu beschikbaar

thumbnail

In het tweede seizoen van Skull and Bones, Chorus of Havoc, nemen spelers het op tegen de maniakale Hubac Twins en gaan het gevecht aan met hun Chorus-vloot. Daarnaast begint de eerste gratis week van Skull and Bones op 30 mei en duurt tot en met 6 juni. Chorus of Havoc is een gratis update voor alle spelers van de game.

Naast de introductie van de Hubac Twins brengt dit seizoen ook verschillende quality-of-life verbeteringen en uitgebreide nieuwe content naar alle spelers:

 • Nieuwe Sea Lords: Spelers krijgen dit seizoen te maken met niet één, maar twee Sea Lords, want de Hubac Twins komen voor bloed en chaos. Armand en Bertrand Hubac worden ingezet als krankzinnige handhavers van de Compagnie Royale, voorbestemd om de strijd aan te gaan met de piraten van de Helm om hun vrijheid te herwinnen.
 • Gameplayfuncties: Het seizoen introduceert verschillende nieuwe, langverwachte functies zoals vlootbeheer en scheepsupgrades, naast nieuwe PvE-content (Defense) en solo-content (Buy Out).
 • Nieuwe wereldgebeurtenissen: De campagne van de Compagnie Royale om piraten uit te schakelen en de Helm in de Indische Oceaan lam te leggen is aan de gang en spelers zullen nieuwe Wereldgebeurtenissen meemaken, met exclusieve Merchant konvooien en het Soleil Royale Elite Oorlogsschip.
 • Tijdgebonden gebeurtenissen: De toename van Helmslachtoffers trekt ook de aandacht van een bloeddorstig zeemonster: Lestari, de Megalodon. Op een lichtere noot kunnen spelers genieten van snelheidsraces met het Dragon’s Regatta Boat race-evenement en deelnemen aan de verfrissende Summer Fiesta.
 • Seizoensgebonden Smokkelaarspas: Voor elk nieuw seizoen kunnen spelers wekelijkse uitdagingen voltooien om beloningen te ontvangen en tegelijkertijd vooruitgang te boeken via 3 paden met de nieuwe Smuggler Pass.

Skull and Bones, ontwikkeld door Ubisoft Singapore in samenwerking met andere Ubisoft-Studio’s*, is een maritieme online actie-RPG waarin je volgens je eigen regels speelt om de beruchtste piratenkoning te worden en je smokkelimperium op te bouwen in een gevaarlijke wereld.

Skull and Bones is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X | S, Amazon Luna en Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx