Tweede seizoen Mortal Kombat 11 pro kompetitie aangekondigd

thumbnail

Warner Bros. Games en Netherrealm Studios kondigden vandaag de Mortal Kombat 11 Pro Kompetitie: Season 2 aan, wat de terugkeer markeert van een internationaal e-sportprogramma voor de populaire game Mortal Kombat 11, de snelst verkopende titel in de geschiedenis van de franchise, waarvan wereldwijd inmiddels meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verkocht. Het komende seizoen begint op 5 december en introduceert een format dat volledig online plaatsvindt. Alle wedstrijden worden exclusief gespeeld op PlayStation 4-consoles via de functie PS4 Tournaments. Online registratie is vanaf nu mogelijk voor alle spelers via https://playst.cc/mk11-pro-kompetition.

Bekijk en deel de officiële aankondigingstrailer van de Mortal Kombat 11 Pro Kompetitie: Seizoen 2 via de volgende link: https://youtu.be/wZfHrDDiMX0

De Mortal Kombat 11 Pro Kompetitie: Season 2 biedt krijgers van elk niveau een kans om online de strijd aan te gaan in drie regionale divisies voor Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Oceanië en het Midden-Oosten, voor een deel van de prijzenpot van $ 60.000 USD. Elke divisie wordt ingedeeld in regio’s en organiseert acht afzonderlijke reguliere online events tijdens het seizoen. Spelers kunnen hiermee Pro Kompetitie-punten verdienen, waarmee ze zich kunnen kwalificeren voor de regiofinale van hun regio, waar één winnaar per divisie uit zal komen. Spelers kunnen vechten met krijgers uit het recent uitgekomen Mortal Kombat 11 Ultimate, inclusief Mileena, Rain en Rambo.

Het Competition Centre van PlayStation is de centrale hub om te registreren, maar ook voor updates over wedstrijden, live brackets en algemene informatie over de Mortal Kombat 11 Pro Kompetitie: Seizoen 2. Deze is bereikbaar via https://playst.cc/mk11-pro-kompetition.

De internationale divisies voor Mortal Kombat 11 Pro Kompetitie: Seizoen 2 zijn:

 • North American League: oosten en westen van Noord-Amerika
 • InterKontinental Kombat: Europa, het Midden-Oosten en Oceanië
 • Liga Latina: Brazilië, Mexico en het noorden en oosten van Latijns-Amerika

Let op: de volgende voorwaarden gelden voor deelname aan online wedstrijden:

 • Moet Mortal Kombat 11 voor PS4 hebben of er toegang toe hebben
 • Moet een actief abonnement op PlayStation Plus* hebben of er toegang toe hebben
 • Moet een geldig PlayStation Network-account met bijbehorend PSN ID hebben
 • Moet tenminste 18 jaar oud zijn om in aanmerking te komen

Mortal Kombat 11 is de nieuwste editie van de bejubelde franchise Mortal Kombat, ontwikkeld door NetherRealm Studios. De game werd tijdens de 23e D.I.C.E. Awards uitgeroepen tot Fighting Game of the Year door de Academy of Interactive Arts & Sciences en tot Best Fighting Game of 2019 door IGN.

Mortal Kombat 11 Ultimate is nu beschikbaar voor alle platformen en vormt de definitieve ervaring van Mortal Kombat 11 dankzij de toevoeging van het Kombat-pakket 2 met nieuwe speelbare strijders Mileena, Rain en Rambo, plus de eerder uitgekomen delen: het hoofdspel Mortal Kombat 11, Kombat-pakket 1 en de Mortal Kombat 11: Aftermath-uitbreiding.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box