Ebay waarschuwt PlayStation 5 foto scammers

thumbnail

De PS5 circuleert aardig rond over het internet, maar daadwerkelijk pakketjes ontvangen met de console erin zit er nog niet vaak in. Tot dusver lijken de doorverkopers bot te vangen qua verkoopaantallen maar ook op eBay gaat het niet helemaal zoals het hoort. Het concern waarschuwt gebruikers van het platform die consumenten misleiden om een PS5 te kopen, waarbij uiteindelijk een lege doos met foto van de PS5 geleverd wordt. Het proces wordt op dit moment scherp in de gaten gehouden volgens eBay en er zullen acties volgen tegen mensen die zich verdacht gedragen bij eventueel scammen. Ook waarschuwt het gebruikers om voorzichtig te zijn met aankopen waarbij veel geld wordt betaald. Mensen kunnen daarnaast gebruik maken van de eBay Money Back garantie, wanneer ze hun transactie voltooien.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box