TT Races Roster DLC nu verkrijgbaar voor TT Isle Of Man Ride on the Edge 3

thumbnail

Zoals RaceWard eerder al beloofde, is nu een 2023 TT Races Roster DLC verschenen voor TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Hierdoor wordt de al aanwezige content van de 2022 Tourist Trophy uitgebreid met de officiële content van de 2023-editie van het evenement. Deze DLC is nu te koop voor € 14,99, of gratis te downloaden voor bezitters van de Deluxe version van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3.

Bekijk de nieuwe trailer van de DLC:
https://youtu.be/xTOL5ZjRG1k

Met de 2023-versies van de coureurs en hun motorfietsen erbij, omvat TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 nu 43 coureurs in hun bijgewerkte versies, inclusief 12 compleet nieuwe deelnemers, waaronder Josh Brookes en zijn 2023 BMW M1000RR. Los van deze DLC zijn nu ook andere nieuwe features en verbeteringen, zoals de nieuwe time trial-mode, beschikbaar op alle platformen, zelfs voor bezitters van de basisgame.

De DLC is ook uitgebracht ter ondersteuning van het komende eSport-seizoen van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3, waarover later meer details worden onthuld.

De officiële game van de Tourist Trophy is ontwikkeld door de veteranen van RaceWard en biedt spelers de kans om de spanning en sensatie te beleven van de gevaarlijkste race ter wereld. TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S Xbox One en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx