Tales of Arise – Beyond the Dawn is nu verkrijgbaar

thumbnail

Videogame-uitgever en -ontwikkelaar Bandai Namco Europe heeft de release aangekondigd van Tales of Arise – Beyond the Dawn, de uitbreiding op Tales of Arise, winnaar van de beste JRPG-game tijdens 2021 Game Awards. Tales of Arise – Beyond the Dawn is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Het verhaal van Tales of Arise – Beyond the Dawn speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van Tales of Arise af, waarin Alphen en zijn metgezellen in een gefuseerde wereld moeten leven, gevangen tussen het zijn van de Liberating Heroes of Dahna en het zijn van de Destroyers of Rights door Renans. Met een sterke verdeeldheid tussen de twee bevolkingsgroepen die nu dezelfde wereld moeten delen, ontmoeten de Six de raadselachtige Nazamil, een krachtig jong meisje dat de dochter is van een Renan heer en een Dahnan slaaf. Ze moeten haar beschermen en zullen een band met haar opbouwen tijdens hun reis om vrede in de wereld te brengen.

Samen met de release van Tales of Arise – Beyond the Dawn is de soundtrack van de uitbreiding nu beschikbaar op de belangrijkste streamingplatforms.

Tales of Arise – Beyond the Dawn is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De hoofdgame is vereist om de uitbreiding te spelen.

Ga voor meer informatie over Tales of Arise – Beyond the Dawn en andere producten van Bandai Namco Europe naar: www.bandainamcoent.eu. Neem deel aan het gesprek op Twitter: https://twitter.com/BandaiNamcoEU

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2464
  22 dagen geleden

  Vind het knap dat ze toch iets hebben weten bedenken van wat er na het einde van Tales of Arise gebeurt is.Want die heeft een episch apocalyptisch afloop,Waar je niet zo makkelijk een vervolg van kunt maken.Ga deze dlc meteen spelen zodra ik tijd heb.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx