TT Isle of Man: Ride on the Edge 3: De gevaarlijkste race ter wereld is terug

thumbnail

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 werd enkele dagen geleden tijdens de Milan Games Week aangekondigd, en wordt vandaag gepresenteerd in een gloednieuwe trailer met een hoofdrol voor de beroemde TT Isle Of Man-coureur Davey Todd. TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 is ontwikkeld door Nacon Studio Milans racing-label RaceWard Studio en laat gamers de spanning ervaren van de gevaarlijkste motorrace ter wereld. De game verschijnt in mei 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo SwitchTM.

Klik hier om de nieuwe trailer van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 te bekijken

Davey Todd kent als geen ander de zenuwslopende druk van een race, waarin elke fout rampzalige gevolgen kan hebben. Davey Todd is als Engelse coureur gespecialiseerd in wegracen en sleepte op 27-jarige leeftijd al een indrukwekkende overwinning in de wacht. In 2018, terwijl hij zich voorbereidde op zijn eerste TT Isle Of Man, besloot Davey om twee maanden te oefenen op de console van zijn broer, zodat hij zijn kennis van het circuit kon perfectioneren. Dankzij deze voorbereiding werd hij tweede in het wereldwijde klassement van de game, en de op een na snelste nieuwkomer ooit in de echte race. In 2022 maakte Davey een solide indruk door tijdens de kwalificatieweek de snelste tijd neer te zetten met een rondetijd van 200 km/u! Daarnaast behaalde hij een podiumplaats in de categorie Supersport en een vierde plaats bij de ultieme Suberbike Senior TT.

De TT Isle of Man vindt plaats op een circuit van 60 kilometer waarop de coureurs met hun machtige motorfietsen waanzinnige risico’s nemen voor de ultieme titel: kampioen van de TT Isle of Man. TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 bevat de officiële content van de 2022 TT (teams, motorfietsen en circuits) en biedt een even unieke als authentieke ervaring. De game biedt 32 verschillende circuits, waaronder huidige en historische banen, bijna 40 Superbike- en Supersport-motoren en -coureurs, en verbeterde physics. Het nemen van bochten en op de juiste momenten remmen vereist dit keer meer precisie dan ooit, terwijl motorupgrades spelers alle tools geven die ze nodig hebben voor maximale prestaties.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 heeft een nieuwe ‘Open Roads’-feature die een centrale rol speelt in de game. In deze spelvariant kunnen spelers hun eigen weg over het Isle of Man vinden op een wegennet van 200 kilometer, met vele uitdagingen om te voltooien, inclusief online-competities en wekelijkse en maandelijkse evenementen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx