Ga op jacht naar eindeloze rijkdommen in Dragon Quest Treasures

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat DRAGON QUEST TREASURES nu verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch-systeem. De game volgt de jeugdavonturen van Erik en zijn zus Mia uit DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age, die samen op zoek gaan naar de zeven legendarische Dragonstones.

Bekijk hier de launch trailer van DRAGON QUEST TREASURES

Spelers gaan met Erik en Mia op schattenjacht in de mysterieuze wereld Draconia. Daarbij wordt het duo vergezeld door twee schattige wezens, Purrsula en Porcus, plus een team rekruteerbare monsters die hen helpen verborgen schatten te vinden en nieuwe gebieden te bereiken.  Daarnaast moeten de twee hun schatten beschermen tegen vijandige monsters en rivaliserende bendes op hun weg terug naar de basis, waar ze voor hun buit beloond worden. Door schatten te verzamelen wordt de kluis van spelers steeds verder gevuld, zodat ze hun thuisbasis kunnen uitbreiden en steeds meer vriendelijke monsters kunnen verzamelen.

DRAGON QUEST TREASURES is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Speler die de Digital Deluxe Edition aanschaffen, ontvangen een exemplaar van DRAGON QUEST TREASURES, drie monster-bondgenoten – Great Sabrecat, Ruby Golem en Icy Dragling – en voorraden Bestest Buddy Bullets en Omniheal Bombs.

Ga voor meer informatie naar: https://dqtreasures.square-enix-games.com/en-us/

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx