Trust luidt een nieuw tijdperk van productief werken in met de Ozaa serie

thumbnail

Het spreekt voor zich dat we allemaal beter, sneller en productiever willen werken. Trust kondigt daarom twee nieuwe kantoormuizen aan die bij het uitgebreide assortiment worden toegevoegd: de Ozaa Compact en de Ozaa+. Beide muizen bieden premium kwaliteit en duurzaamheid, en hebben unieke kenmerken die ze uitstekende partners maken voor comfortabele en productieve werkdagen.

De Ozaa Compact, met een volledig eigen ontwerp van Trust, heeft een frisse stijl voor elke werkgelegenheid, waar je ook bent. Deze esthetisch aantrekkelijke muis, verkrijgbaar in de vier levendige kleuren blauw, paars, wit en zwart, past op elk bureau in het kantoor of thuis. Daarnaast zorgt zijn compacte formaat ervoor dat de muis perfect is om mee te nemen. Met een samenstelling van 60% gerecycled plastic en een ingebouwde oplaadbare batterij, maakt de Ozaa Compact onderdeel uit van de inzet van Trust voor duurzaamheid, en is de muis ideaal voor gebruikers die bewuster willen werken.

Ondertussen biedt de Ozaa+ een vernieuwde kijk op Trusts flagship design, met de geweldige functionaliteit van zijn voorganger en nog meer functies. Verkrijgbaar in de twee verfijnde kleuropties, zwart en wit, stelt het gebruikers in staat om de kleur te kiezen die het beste bij hen past en tegelijkertijd uitermate geschikt is in een professionele omgeving.

De multi-device connectiviteit en draadloze interface zorgen voor een naadloze integratie tussen verschillende platformen, waardoor het nog meer productiviteit gedurende de dag oplevert. Een perfecte grip en side-scroll wiel bieden een ergonomische gebruikerservaring ideaal voor lange uren van gebruik. Daarnaast zorgen stille knoppen ervoor dat het bijna geluidloos wordt voor de gebruiker of de mensen om hen heen. De Ozaa+ is ook vervaardigd uit 60% gerecycled plastic, waarmee het duurzaamheid prioriteit geeft zonder in te leveren op comfort.

Beide muizen benadrukken de toewijding van Trust om innovatieve, duurzame en ergonomische oplossingen te leveren voor de moderne werkdag. De Ozaa Compact en Ozaa+ zijn de elegante en praktische keuze voor elke kantoor- of thuiswerkomgeving.

De Ozaa Compact is nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van €39,99 en de Ozaa+ is nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van €49,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx