Nieuwe merknaam lijkt te duiden op nieuwe DOOM

thumbnail

ZeniMax Media heeft een nieuwe merknaam aangevraagd in Amerika. Het merk met de naam ‘IDKFA’ is een codenaam die verwijst naar een aloude cheatcode in de DOOM-franchise. Daarmee lijkt het erop dat men bezig is met een nieuwe game in de reeks. De kans is aanwezig dat de titel aangekondigd zal worden op 9 juni, wanneer de Xbox Game Showcase plaatsvindt.

De laatste paar DOOM-games hebben de franchise naar nieuwe hoogten gebracht, zowel in termen van gameplay als grafische pracht. DOOM (2016) was onder andere het eerste succes in het vorige decennium. Deze game, vaak aangeduid als “DOOM 2016” of “DOOM 4”, bracht de serie terug naar zijn wortels met razendsnelle gameplay, brute gevechten en een geweldige heavy metal-soundtrack. Het werd geprezen om zijn soepele gameplay, uitdagende levels en de mogelijkheid om op spectaculaire wijze demonen af te slachten.

DOOM Eternal (2020), de opvolger van DOOM 2016, DOOM Eternal, bouwt voort op het succes van zijn voorganger door nog meer intense gevechten, snellere actie en uitgebreidere lore toe te voegen. Spelers krijgen nieuwe wapens en vaardigheden om mee te spelen, en de toevoeging van klim- en swingmechanica voegt een extra laag strategie toe aan de gevechten.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2904
  1 maand geleden

  Doom is een van de vetste shooter franchisers.Ben erg benieuwd naar hoe ze Eternal gaan overtreffen met zijn epische verhaal.Kunnen ze nog een grotere dreiging tevoorschijn halen of houden ze het wat kleiner.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx