Trailer van Mortal Kombat 1 toont acteur John Cena die DC’s Peacemaker bespreekt als gastvechter

thumbnail

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe trailer uitgebracht waarin acteur John Cena zijn rol bespreekt als de DC Super Hero Peacemaker, de nieuwste downloadbare content (DLC) gastvechter in Mortal Kombat 1. Gebaseerd op het personage uit The Suicide Squad film en vervolgd in zijn eigen serie Peacemaker op Max, leent John Cena zijn stem en gelijkenis aan het nieuwe speelbare personage dat een formidabele moveset naar Mortal Kombat 1 brengt, waarin Peacemaker’s deskundige geweervaardigheden, kenmerkende helmvaardigheden en trouwe Amerikaanse zeearend-sidekick, Eagly, zijn verwerkt, alles aangevuld met zijn legendarische danspasjes en onbezonnen humor. Peacemaker, ook bekend als Christopher Smith, is klaar om het nieuwe vredestijdperk van Liu Kang uit te dagen en zal het opnemen tegen iedereen die hem in de weg staat.

Peacemaker is nu beschikbaar in Mortal Kombat 1 als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack-bezitters, gevolgd door brede beschikbaarheid op 6 maart.

Het Mortal Kombat 1 Kombat Pack bevat de Jean-Claude Van Damme character skin voor Johnny Cage (nu verkrijgbaar); een week lang vroege toegang tot zes speelbare DLC-personages – Omni-Man (nu verkrijgbaar), Quan Chi (nu verkrijgbaar), Peacemaker (vanaf 28 februari), Ermac, Homelander en Takeda Takahashi; en vijf DLC Kameo Fighters (releasedata voor komende personages & Kameos moeten nog worden bevestigd). Het Kombat Pack is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition of kan apart worden gekocht.

Voor toekomstige spelers is er van 7 tot 10 maart een gratis proefweekend van Mortal Kombat 1 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Steam). De gratis proefversie van beperkte duur biedt toegang tot het basisroster van hoofdpersonages en Kameo Fighters, alle online en lokale multiplayer-speltypen, Towers, de verhaalmodus (alleen hoofdstukken 1 en 2) en Invasions (alleen Johnny Cage’s Mansion).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx