Tour de France 2024 en Pro Cycling Manager 2024 nu verkrijgbaar

thumbnail

NACON en Cyanide Studio maken met plezier bekend dat hun jaarlijkse duo van wielrengames nu verkrijgbaar is. Tour de France 2024 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc (Steam), PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X|S. Pro Cycling Manager 2024 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc (Steam).

Win de Tour de France en claim de gele trui in de officiële game van de Tour de France 2024.

Bekijk nu de launch trailer van Tour de France 2024

Tour de France 2024 laat je als professionele wielrenner deelnemen aan de legendarische ronde van Frankrijk! De officiële game van de Tour de France levert getrouwe versies van de 21 etappes van de beroemdste race ter wereld, met alle beroemde teams, naast andere races van de ASO. Stap dus vandaag nog op je virtuele fiets en ga voor de overwinning in de Tour de France en andere klassieke races!

De langverwachte Criterium multiplayer-mode laat zes spelers tegelijk een etappe tegen elkaar racen, waarbij elke speler twee wielrenners bestuurt. Er zijn ook beloningen te verdienen waarmee je het uiterlijk van je team kunt aanpassen, zodat je je op je eigen manier onderscheidt van andere spelers. Tour de France 2024 laat virtuele wielrenners racen langs de officiële route van 2024 met getrouwe reproducties van de belangrijkste locaties, inclusief Florence, Bologna, Troyes en Monaco. Daarnaast zijn 8 Pro-teams en ongeveer 250 aanvullende wielerprofs toegevoegd, en is de interface aangepast voor verbeterde toegankelijkheid. Tenslotte is de asynchrone multiplayer uitgebreid met meer dan 50 uitdagingen in de Race of the Moment-mode en 40 in de Descent of the Moment-mode.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx