Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 komt naar next-gen en Switch

thumbnail

Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 is door Activision aangekondigd voor de Xbox Series, de PlayStation 5 en Nintendo Switch. Het spel kwam eerder al uit voor de Xbox One en PlayStation 4. Wij beoordeelden het spel in onze review van de skating game. Eerder kondigde Activision ook al aan dat Crash Bandicoot ook naar de next-gen console zal gaan komen, en wel op 12 maart aanstaande. Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 verschijnt op 26 maart voor de genoemde platformen. Op de next-gen consoles zal het spel draaien op 60fps in 4K of op 1080p met 120 frames per seconde. De Xbox Series S rendert het spel op 1440p.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  390
  1 maand geleden

  Dit waren dan wel populaire spellen van vroeger,Maar vind het toch moeilijk beslissen of ik ze ga spelen.Zelfs met de verbeterde graphics blijven het oude games en dan speel ik toch liever iets nieuws.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box