Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction onthult gratis post-launch content

thumbnail

Een groot deel van Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction’s post-launch content is volledig gratis en bevat het Maelstrom Protocol, Crisis Events en Assignments. Direct bij de lancering van de game gaan spelers met zowel het Maelstrom Protocol als de Assignments aan de slag, kort daarna komen de Crisis Events beschikbaar.

In het Maelstrom Protocol riskeren spelers alles in spannende, wekelijkse uitdagingen met gelaagde rangen ontwikkeld voor de meest ervaren Rainbow Six-spelers. Spelers moeten hun weg vinden door negen subzones met een toenemende moeilijkheidsgraad, sterkere vijanden, snel uitgeputte bronnen en een tijdslimiet die in elke fase korter wordt. Bij elk checkpoint kiezen Squads om ofwel te extracten en hun punten te verzamelen, of om door te gaan en tot het einde door te dringen. Door punten te verdienen krijgen spelers een rank in vijf klassen: brons, zilver, goud, platina en diamant. Elke behaalde rank komt met zijn eigen in-game beloningen, zoals REACT-credits en speciale customization items.

Daarnaast bevat Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction meer spannende uitdagingen, waaronder Crisis Events en Assignments:

 • Crisis Events zijn tijdelijke evenementen met thema-content, waarbij er een nieuwe operator of een nieuwe gevaarlijke Protean-vijand wordt geïntroduceerd. In het eerste Crisis Event, Spillover, moeten spelers massale kolonies van een geëvolueerde versie van de Sprawl vernietigen terwijl hordes Archæans ze proberen te stoppen. Deze evenementen komen met beloningen zoals onder andere exclusieve REACT Tech en nieuwe cosmetische items.
 • Assignments zijn wekelijkse modi met gameplay-modifiers die de vaardigheden van spelers op de proef stellen. De Veteran-modus omvat bijvoorbeeld geen HUD, beperkte munitie en heeft vriendelijk vuur ingeschakeld.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is beschikbaar voor pre-order vanaf de nieuwe, lagere prijs van €49,99 voor consoles en €39,99 voor Windows PC. Elke game komt met twee Buddy Pass-tokens waarmee spelers hun vrienden uitnodigen om maximaal 14 dagen gratis met hen te spelen op alle platforms. Alle voortgang die hun squad verdient, wordt overgedragen wanneer ze de volledige game kopen.

Alle spelers die Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction pre-orderen ontgrendelen ook de Orbital Decay Cosmetic Bundle in de game. Spelers die zowel Tom Clancy’s Rainbow Six Siege als Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction spelen, ontvangen de United Front-bundel, die vier exclusieve gearsets bevat verdeeld over beide games. Ook ontgrendelt de speler onmiddellijk de volledige selectie van 18 operators uit Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

In Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction sluiten spelers zich aan bij REACT, een gespecialiseerd team dat werd samengesteld om de buitenaardse wezens die bekend staan als de Archæans  tegen te gaan, en stellen ze met één tot drie spelers een squad samen van bekende Operators uit Rainbow Six Siege.Voor het eerst boeken spelers ook vooruitgang via een aangepast levelsysteem voor elk van deze 18 operators individueel, waardoor ze op verschillende nieuwe manieren progressie boeken. Naarmate spelers een hoger niveau bereiken, ontgrendelen ze ook permanent nieuwe containment-zones, operators, customization-items, nieuwe REACT-technologie, hogere moeilijkheidsgraden, en meer. Uitgerust met meer dan 65 wapens,10Rainbow Six Siege-technologieën en 15 exclusieve REACT-technologieën, zijnde Operators aangepastom de buitenaardse dreiging zo goed mogelijk het hoofd te bieden.

Ga voor meer informatie over Rainbow Six Extraction naarr6extraction.com.

Ga voor het laatste nieuws over Ubisoft naarnews.ubisoft.com.  

Tom Clancy’s Rainbow Six Extractionisvanaf20januari 2022verkrijgbaarmet volledige cross-play, cross-save en cross-progressie voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One,AmazonLuna, Stadia en Windows PC via deUbisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.  

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box