Gratis update New Horizon komt naar Outriders

thumbnail

SQUARE ENIX presenteert met plezier NEW HORIZON, een grote, geheel gratis update voor OUTRIDERS, de intense  RPG-Shooter waarin overleven agressie vereist, van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS en JUST CAUSE.

Bekijk hier de OUTRIDERS NEW HORIZON Spotlight:

De grote en geheel gratis NEW HORIZON-update van OUTRIDERS verschijnt op 16 november en introduceert vier nieuwe Expeditions, het gloednieuwe Transmog-systeem, verwijderde timers in Expeditions, nieuwe wapenskins, opnieuw gebalanceerde Classes, Skills en Mods, een vernieuwde Tiagos Expedition-winkel en handelswaar, naast vele algemene verbeteringen en updates. Deze gigantische update is het resultaat van vele maanden werk om de OUTRIDERS-ervaring voor spelers te verbeteren.

Tenslotte kunnen spelers de geheimen van Enoch verder verkennen in OUTRIDERS WORLDSLAYER, een volledige uitbreiding die in 2022 verschijnt. De volledige onthulling hiervan vindt plaats in de lente van 2022.

Bekijk hier de OUTRIDERS WORLDSLAYER-teaser:

https://youtu.be/eGKcnUF1LKk

“We hebben hard gewerkt om de OUTRIDERS-ervaring te verbeteren, en met de gratis NEW HORIZON-update hebben we het grootste deel van de feedback van spelers verwerkt en op basis daarvan de game verbeterd, in aanloop naar onze grote expansion in 2022 – WORLDSLAYER,” aldus Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios. “Daarmee is dit het beste moment om te beginnen, opnieuw te beginnen, of je reis door Enoch te vervolgen in wat nu de ultieme versie van OUTRIDERS is.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box