Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction krijgt nieuw event: Nightmare Fog

thumbnail

Nightmare Fog, het nieuwe in-game Crisis event voor Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, is nu beschikbaar tot en met 2 juni. Dit tijdelijk event stelt de zintuigen van alle Operators op de proef terwijl een onvermijdelijke mist van giftige stoffen zich een weg baant door de Containment Zone. Deze ambitieuze update voegt ook een nieuwe dodelijke vijand toe: Protean Vigil. Tevens verdienen spelers vanaf nu extra XP om hun Operators tien extra levels te laten groeien met een nieuw prestige-systeem.

Terwijl spelers zich een weg banen door de Containment Zone, worden ze blootgesteld aan een mist die hun neurotoxineniveau verhoogt. Nadat de blootstelling een bepaald niveau heeft bereikt, veroorzaakt dit gif psychedelische effecten voor Operators, zoals vijandelijke hallucinaties, verstoringen die hun gezichtsvermogen aantasten en aftakeling die schade veroorzaakt.

Om zichzelf te genezen, moeten spelers een Neurostim-voorraadkoffer vinden die tijdelijk een deel van het neurotoxineniveau van een Operator verwijdert. De koffers zijn helaas wel maar beperkt beschikbaar in elke map. Deze beperkte voorraad daagt spelers uit om nieuwe strategieën voor invasies te bedenken en zich goed voor te bereiden om het op te nemen tegen Archæans terwijl ze vechten tegen psychedelische effecten.

Spelers ontdekken naast Nightmare Fog nog meer nieuwe spannende content:

 • Tien nieuwe prestige-ontwikkelingsniveaus
 • Nieuwe vijand: Protean Vigil
 • Nieuw REACT Rush-pistool
 • Vijf nieuwe Crisis Studies
 • Gethematiseerde charms
 • Extra XP voor mijlpaalprogressie

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is reeds verkrijgbaar met volledige cross-play, cross-save en cross-progression op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One,AmazonLuna, Stadia en Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft StoreOok is de game onderdeel van Xbox/PC Game Pass en Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box