Nieuwe DEATHLOOP Game Update brengt Photomode en tal van toegankelijkheid functies

thumbnail

Vandaag is Game Update 3 uitgebracht voor DEATHLOOP, Arkane Lyon’s timeloop shooter, genomineerd voor bijna 350 awards. De update brengt de gloednieuwe Photomode met zich mee, evenals een aantal gevraagde toegankelijkheidsopties.

Bekijk de Photomode trailer hier:

De Photomode van DEATHLOOP bevat een breed scala aan camera-aanpassingen om spelers te helpen de perfecte momenten vast te leggen tijdens hun reis door de prachtig vormgegeven omgevingen van Blackreef. De update voegt ook een nieuwe, speciale toegankelijkheidscategorie toe aan het optiemenu, met veel nieuwe functies zoals:

 • Gameplay-instellingen om de moeilijkheidsgraad van gevechten, het aantal herhalingen en de spelsnelheid te verhogen of te verlagen
 • HUD en UI aanpassingsopties
 • Verbeterde menunavigatie

Voor een meer gedetailleerde blik op de toegankelijkheidsopties die beschikbaar zijn in de nieuwste update van DEATHLOOP, bekijk je het artikel hier:
https://bethesda.net/article/67DfViahJxJb0lKB8LzSkL/deathloop-game-update-3-photo-mode-accessibility-options

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box