Todd Howard: Fallout 76 launch was een mislukking

thumbnail

Todd Howard van Bethesda heeft wederom toegegeven dat de lancering van Fallout 76 een gefaalde launch heeft gekend. Via de Thegamer lezen we dat de man praat over de game. De director van de role playing game zegt dat er meer mis ging dan goed bij het uitbrengen van het spel. “Er was maar weinig dat we niet hebben verknald.” Nu de overname van Bethesda door Microsoft is afgerond lijkt het erop dat men meer aandacht kan besteden aan toekomstige Fallout-games. “Met de overname van Microsoft krijgen we waarschijnlijk meer mogelijkheden en meer tijd om projecten te testen. We hebben de community zeer teleurgesteld met Fallout 76.” Toch noemt hij de game inmiddels één van de meest populaire games op de Xbox op dit moment. Wat de plannen voor Fallout voor de toekomst zijn wilde hij helaas nog niet onthullen.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box