Tiny Tina’s Wonderlands beschikbaar via Steam vanaf 23 juni

thumbnail

Vandaag kondigen 2K en Gearbox Software aan dat Tiny Tina’s Wonderlands op 23 juni 2022 om 10.00 uur PDT uitkomt op Steam, waar de game steevast een van de meest gevraagde titels is. Sinds de lancering op andere platforms eerder dit jaar, zijn critici en fans over de hele wereld gecharmeerd van de heerlijke chaos uit Tiny Tina’s onvoorspelbare brein. Met crossplay tussen PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Xbox One, Xbox Series X|S, de Epic Games Store en nu ook Steam, kunnen nog meer spelers samen op avontuur.

“Bij Gearbox draait alles om unieke entertainmentervaringen – met Wonderlands betekende dat het creëren van een nieuwe kijk op een bekend genre,” zegt Randy Pitchford, oprichter van Gearbox Entertainment Company. “Steam-spelers staat een geweldig avontuur te wachten als ze Tina’s buitenissige fantasie verkennen, en crossplay geeft onze fans nog meer manieren om het op te nemen tegen de Dragon Lord, ongeacht op welk platform ze gamen.”

Gedurende een beperkte tijd kunnen Steam-spelers de game kopen voor een speciale Steam lanceerprijs*, en krijgen ze tot 7 juli 2022 het Golden Hero Armor Pack.

Op Steam hebben spelers de keuze tussen de Standard Edition voor € 59.99 of de Chaotic Great Edition voor € 79,99. Deze laatste editie wordt geleverd met het Dragon Lord Pack met bonuscontent en de Season Pass, die een extra speelbare class bevat die in een toekomstige update wordt uitgebracht, het Butt Stallion cosmetic pack en alle vier de Mirrors of Mystery DLC’s.

De Mirrors of Mystery DLC biedt nieuwe manieren om op jacht te gaan naar buit en cosmetica op je weg naar het verslaan van de Dragon Lord, met uitdagende nieuwe kerkers zoals Coiled Captors, Glutton’s Gamble en het gloednieuwe Molten Mirrors, die op 23 juni uitkomen op alle platforms, inclusief Steam.

In Molten Mirrors nemen spelers het op tegen Fyodor the Soul Warden, die heerst over zijn horde van verloren zielen diep in zijn bergbolwerk. Om hun ketenen te breken, moeten spelers Fyodor’s moorddadige gemechaniseerde verdediging verslaan, waaronder terreur-aangedreven torens, brandende ovens en botten-verpletterende hamers, terwijl ze nieuwe wapens, uitrusting en cosmetische items moeten plunderen. Meer details over Molten Mirrors zijn beschikbaar op de officiële website van de game.

Voor bezitters van de Chaotic Great Edition of Season Pass bevat de vierde Mirror of Mystery DLC, die later dit jaar uitkomt, ook een gloednieuwe speelbare class: de Blightcaller. Deze sjamanistische elementalist kanaliseert geesten en roept stormen op om vijanden af te tuigen met gif en elementaire schade. De Blightcaller is de zevende class in Tiny Tina’s Wonderlands en zorgt voor nog meer aanpassingsmogelijkheden voor de speler door het uitgebreide multiclass-systeem in de game verder uit te breiden.

Meer informatie over de Steam-release van de game vind je op de officiële website van de game. Let op, de opslaggegevens van spelers kunnen worden overgezet tussen Steam en Epic pc, maar dat moet handmatig gebeuren. Als je dit doet, loop je het risico dat je je save files kwijtraakt, dus we raden je sterk aan om een backup te maken voordat je het handmatig doet. Gedetailleerde instructies zullen beschikbaar zijn op support.2k.com, op tijd voor de Steam-release.

Tiny Tina’s Wonderlands werd eerder gelanceerd op 25 maart 2022, op de Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 en de Epic Games Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box