Tides of Tomorrow debuteert tijdens ‘Day of the Devs’

thumbnail

Een gloednieuwe titel van de makers van Road 96, DigixArt Studio, debuteerde vandaag tijdens de Summer Game Fest Day of the Devs met een verbluffende nieuwe trailer die kijkers een eerste blik op de game geeft.

Tides of Tomorrow is een adventure game die zich afspeelt op de oceaanplaneet Elynd, waar het leven dreigt uit te sterven door een dodelijke ziekte.

Spelers moeten de verschillende drijvende dorpjes en steden over de hele wereld verkennen, omgaan met dreigingen en een geneesmiddel zien te vinden.

Je staat tegenover drie verschillende facties, met elk hun eigen voor- en nadelen. Spelers moeten goed nadenken over bij wie ze zich aansluiten, want elke keuze kan leiden tot nieuwe tegenstanders.

Verder hebben keuzes die de speler maakt consequenties voor anderen die in jouw voetsporen treden. Het unieke asynchrone systeem van de game stelt spelers in staat om hun vrienden of streamers naar keuze te volgen en op hun acties te reageren.

We wilden een andere wereld verkennen – in dit geval een oceaanwereld – en ook een beetje fantasie toevoegen,” zegt Yoan Fanise, directeur van DigixArt’s Studio.

“Daarnaast wilden we de grenzen verleggen van hoe we het verhaal van Road 96 opbouwden en een? echt innovatieve manier van verhaalvertelling ontwikkelen; met Tides of Tomorrow hebben je keuzes niet alleen invloed op je eigen wereld, maar ook op die van andere spelers. Ik denk dat we iets heel innovatiefs hebben bedacht.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx