Duik dieper in het verhaal van Unknown 9: Awakening

thumbnail

Bandai Namco Europe heeft vandaag onthuld dat Unknown 9: Awakening, de verhalende actie-avonturengame van Reflector Entertainment, spelers vanaf het najaar van 2024 meeneemt op een reis over de wereld op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam.

In een nieuwe trailer die vandaag is onthuld, kunnen spelers meer te weten komen over de beweegredenen van Haroona’s zoektocht en een paar van de vrienden en vijanden spotten die ze onderweg tegenkomt. Haroona vertrouwt al sinds ze een kind was op de lessen van haar geliefde mentor Reika om haar te helpen haar unieke Fold-gerelateerde vaardigheden onder de knie te krijgen. Jarenlang heeft ze Haroona getraind in de fijne kneepjes van deze andere dimensie, haar de wegen van de wereld geleerd en vaak verhalen verteld over raadselachtige onsterfelijke figuren waarvan gezegd wordt dat ze alle kennis van de mensheid in pacht hebben – de Unknown 9.

Helaas kwam aan al deze training plots een einde op het moment dat Vincent Lichter besloot Reika van het leven te beroven. De leider van de Ascendants en voormalig leerling van Reika is van mening dat de Unknown 9 de mensheid veel te lang hebben weerhouden van het realiseren van haar ware potentieel. Hij heeft zichzelf tot doel gesteld de wereld voor eens en voor altijd te bevrijden van hun invloed. Zijn doel? Ervoor zorgen dat de mensheid haar lot in eigen handen neemt, ongeacht de gevolgen. Zijn daden kosten Haroona te veel en dus gaat ze op reis om hem te stoppen. Kan Haroona voorkomen dat de best bewaarde geheimen van de mensheid in verkeerde handen vallen?

Unknown 9: Awakening is een third-person, verhaalgedreven, action-adventure game die het verhaal volgt van Haroona, een Quaestor geboren met het vermogen om zich te verplaatsen in de Fold: een mysterieuze dimensie die de onze overlapt. Op haar zoektocht naar krachtige verborgen kennis leert ze haar unieke verbinding met de Fold te beheersen, waardoor ze de krachten ervan kan kanaliseren naar onze wereld. Maar zulke krachten blijven niet onopgemerkt. Haroona wordt al snel het doelwit van de Ascendants, een splinterfactie van een geheime organisatie die bekend staat als de Leap Year Society, die de Fold wil gebruiken om de loop van de menselijke geschiedenis te veranderen.

Unknown 9: Awakening verschijnt deze herfst op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam. Voor meer info over Unknown 9: Awakening en andere producten van Bandai Namco Europe, bezoek https://www.bandainamcoent.eu, of volg ons via Facebook, Instagram en Tik Tok. Vervoeg het gesprek op X.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx