The Outer Worlds: Peril on Gorgon DLC is vanaf nu verkrijgbaar voor de Switch

thumbnail

Vanaf nu hebben Obsidian Entertainment en Private Division The Outer Worlds: Peril on Gorgon voor de Nintendo Switch uitgebracht. Je kunt nu ook onderweg onderzoek doen naar de mysterieuze ondergang van het Gorgon-project.

Peril on Gorgon begint met een raadselachtige boodschap waarin wordt gevraagd of je de Gorgon-asteroïde wilt onderzoeken. In deze afgelegen wetenschappelijke faciliteit werd ooit een buitengewone prestatie geleverd door Adrena-Time te ontwikkelen. Met dit moderne wonder werd de gezondheid en de productiviteit van arbeiders verbeterd. Het programma werd echter abrupt en zonder uitleg stopgezet. Je moet door diepe ravijnen, leegstaande laboratoria en verlaten onderzoeksfaciliteiten heen om de aanwijzingen bij elkaar te zoeken die de waarheid achter een van de meest duistere geheimen van het bedrijf Spacer’s Choice onthullen. Wat zul je op Gorgon vinden?

Peril on Gorgon biedt allerlei extra content voor spelers. Het verhoogt de level-cap in de game om je meer flexibiliteit te geven in het aanpassen van vaardigheden en er zijn meer perks en flaws die voor zeldzame bonussen en unieke obstakels kunnen zorgen. De uitbreiding introduceert ook drie nieuwe wetenschappelijke wapens, allerlei nieuwe pantsersets en nieuwe varianten van wezens die je moet bevechten. Peril on Gorgon breidt de bekroonde formule van The Outer Worlds uit terwijl het spelers nieuwe redenen geeft om de Halcyon-kolonie verder te verkennen.

The Outer Worlds: Peril On Gorgon is vanaf nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor €14,99. Peril On Gorgon is ook beschikbaar als onderdeel van de The Outer Worlds Expansion Pass, die vanaf nu ook verkrijgbaar is voor een speciale prijs van €24,99 en tevens de tweede DLC – Murder on Eridanos – bevat. De uitbreiding is ook beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One evenals PlayStation 5 en Xbox Series X (door middel van backwards compatibility). Voor The Outer Worlds: Peril on Gorgon en The Outer Worlds Expansion Pass is de basisgame vereist op hetzelfde platform.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon is door PEGI beoordeeld als 18+. Ga voor meer informatie naar www.TheOuterWorlds.com, abonneer je op YouTube, word fan op Facebook of volg de game op Twitter.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x