The Elders Scrolls Online Console Enhanced-editie verkrijgbaar vanaf 15 juni

thumbnail

Als deel van het epische Gates of Oblivion 2021-avontuur voor The Elder Scrolls Online wordt Blackwood toegevoegd aan de bekroonde Zenimax Online Studio’s online RPG. Lang voor de Oblivion crisis hebben de Longhouse keizers een pact gemaakt met de duivel – de Daedric Prins Mehrunes Dagon. Dit pact ontvouwt zich in een saga van moorddadig bedrog en sinistere onthullingen, die leidt naar het nachtmerrierijk dat bekend staat als de Deadlands, waar spelers gaan vechten om de prins te stoppen. The Elder Scrolls Online: Blackwood is nu verkrijgbaar via Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC, Mac, Stadia, PS5 en PS4.

The Elder Scrolls Online: Console Enhanced maakt gebruik van de kracht van de Xbox Series X|S en PlayStation 5 om de prestatie en visuals van Elder Scrolls Online dramatisch te verbeteren. Verbeteringen zoals prestaties en Fidelity-modi, verbeterde draw distance, snellere laadtijden en nog veel meer helpen de wereld van Tamriel tot leven te komen als nooit tevoren. Dit zijn slechts enkelen van de vele functies waar spelers naar uit kunnen kijken wanneer de volgende generatie van The Elder Scrolls Online op 15 juni uitkomt.

Bekijk de nieuwe trailer: https://youtu.be/mbMjdyegrHQ

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box