Battlefield 2042 gameplay-trailer onthuld tijdens Xbox E3 Showcase

thumbnail

Vandaag hebben EA en DICE de langverwachte gameplay-trailer van Battlefield 2042 onthuld tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase. De trailer is hier te bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Battlefield.

De trailer geeft een eerste indruk van de gameplay van Battlefield 2042 en laat zien hoe groot de enorme schaal en epische verwoesting van het spel zijn. Daarnaast geeft de trailer een nieuwe indruk van het assortiment wapens, voertuigen, gadgets en maps in het spel.

Tijdens de onthulling van Battlefield 2042 eerder deze week gaf het team van DICE spelers een voorproefje van de eerste van de drie unieke multiplayer-ervaringen: All-Out Warfare. Onder deze spelervaring valt de volgende generatie van de populaire modes Conquest en Breakthrough, nu met maximaal 128 spelers op PC en next-gen consoles, met maps boordevol dynamisch weer, gevaarlijke omgevingen en spectaculaire wereldevenementen.

Op 22 juli onthult het team van DICE LA de tweede spelervaring voor Battlefield 2042 op EA PLAY Live. Deze nieuwe spelervaring, een liefdesverklaring aan Battlefield-fans, is een gloednieuw speltype waarin trouwe spelers zich direct thuis zullen voelen. Hazard Zone, de derde spelervaring, is een gloednieuw, bloedstollend squad-based speltype en een moderne interpretatie van de multiplayer-ervaring, waarover we meer zullen vertellen als de release nadert.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box