The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia DLC nu beschikbaar op consoles

thumbnail

The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia dungeon DLC game pack en gratis basis game Update 41 is nu beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles. Spelers kunnen zich nu wagen aan twee nieuwe dungeons en zich voorbereiden op de avonturen die hen te wachten staan in het aankomende Gold Road Chapter.

Bekijk hieronder de launch trailer:

De Scions of Ithelia-DLC bevat twee gloednieuwe PvE dungeons, Oathsworn Pit en Bedlam Veil. Spelers verdienen unieke beloningen, waaronder nieuwe verzamelitems, Achievements en itemsets, terwijl ze zich een weg vechten door deze twee gevaarlijke avonturen en de kwade krachten uit het komende Gold Road Chapter ontdekken. Gold Road verschijnt op 3 juni voor PC en Mac, en op 18 juni voor consoles.

Alle details over zowel de Oathsworn Pit en Bedlam Veil zijn te vinden op de officiële ESO website.

Deze lancering bevat ook de Update 41 basisgame patch, die alle ESO-spelers voorziet van een reeks gratis fixes, toevoegingen en verbeteringen aan het spel. Als onderdeel van deze patch kunnen spelers de nieuwe stapelbare belegeringswapens gebruiken om hun inventory te verlichten en tot 20 vergelijkbare belegeringswapens te stapelen.

Bekijk de patch notes voor zowel Scions of Ithelia als Update 41 op onze officiële forums.

Het Scions of Ithelia dungeon DLC-pakket en Update 41 is nu live op PC/Mac en Xbox- en PlayStation-consoles. Ga voor alle details over deze in-game updates naar de officiële blogpost hier. De volledige lijst met fixes, verbeteringen en toevoegingen vind je hier op de officiële forums.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx