The Elder Scrolls Online: Firesong is nu verkrijgbaar

thumbnail

Vandaag komt het jarenlange verhaal van The Elder Scrolls Online, Legacy of the Bretons, tot een episch einde met de lancering van Firesong op PC/Mac, dat 15 uur aan nieuwe verhaalcontent bevat, met een onontdekte zone, nieuwe personages, evenals unieke collectibles en prestaties. Deze laatste DLC voor 2022 zal 15 november beschikbaar zijn op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles.

In deze nieuwe verhaal-DLC verkennen spelers het ongetemde eiland Galen, het meest westelijke eiland van de Systres-archipel, duiken ze diep in het leven en de cultuur van de druïden, en vechten ze om Galen te verdedigen tegen de bedreigingen binnenin. In The Elder Scrolls Online: Firesong gaan spelers eindelijk de confrontatie aan met de Ascendant Lord en sluiten ze het jarenlange avontuur Legacy of the Bretons af. De Firesong DLC is gratis voor alle ESO Plus-leden en te koop voor niet-leden via de in-game Crown Store.


Lees hier alles over Firesong, inclusief diepgaande details over de nieuwe zone, bonus quests en unieke beloningen en een introductie van de nieuwe Tales of Tribute patron, The Druid King, op de officiële website van The Elder Scrolls Online:

De Update 36 base-game patch, die samen met de Firesong DLC wordt uitgebracht, is een gratis update voor alle ESO-spelers en introduceert een groot aantal balanswijzigingen, bugfixes en nieuwe functies. Deze nieuwe toevoegingen omvatten de mogelijkheid om unieke doelmarkten op vijanden te plaatsen (waardoor spelers beter kunnen coördineren met hun bondgenoten), een tekst-naar-spraak toegankelijkheidsoptie, de optie om class pets te verbergen binnen steden en dorpen, en een reeks verbeteringen aan het Housing systeem.

Vergeet niet onze officiële forums in de gaten te houden voor de volledige patch notes van Update 36.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx