Maak kennis met Dohalim en Kisara in deze nieuwe trailer van Tales of Arise

thumbnail

De nieuwe video van Tales of Arise onthult meer over de regio van Elde Menancia, een luxueuze  regio van Dahna en hoofdstad Viscint. Hier zullen spelers Kisara en Dohalim ontmoeten, de laatste twee personages die Alphen, Shionne, Rinwell en Law zullen vervoegen in hun avontuur.

Dohalim is afkomstig van Rena en kent andere gevoelens tegenover Dahnans vergeleken met andere Renans. Hij is een goedgemanierde gentleman en houdt van kunst, muziek, poezie en antiek.  Hij vecht met behulp van zijn roede en gebruikt een mix aan technieken en astrale artes die hem toelaten zich aan te passen aan zijn vijanden.

Kisara is een soldaat van Dahnan die Dohalim vergezelt. Ze is een van de meest krachtige soldaten in het leger van Dahnan en staat ook hoog aangeschreven bij de soldaten van Renan soldiers, ook al gebruikt ze hun uitrusting. Ze maakt gebruik van haar hamer en schild om in close combat veel schade aan te richten, maar kan ook haar schild als bescherming voor haar vrienden gebruiken terwijl ze krachtige defensieve technieken combineert.

In de nieuwe trailer ontdek je ook een van de meest spectaculaire aanvallen uit Tales of Arise, zoals Artes, dat spelers toelaat verwoestende combo’s uit te voeren, en Boost Strikes, krachtige aanvallen die door twee personages worden uitgevoerd met de intentie hun vijand met de genadeslag uit te schakelen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 dagen geleden

  deze ga ik wel checken.

  Griever
  Lid
  774
  8 dagen geleden

  Lijk zo wel of deze de beste tales game ooit gaat worden.Kan niet wachten.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box