The Centennial Case: A Shijima Story nu verkrijgbaar

thumbnail

SQUARE ENIX en videogame-ontwikkelaar h.a.n.d., Inc. lanceren vandaag The Centennial Case: A Shijima Story, een meeslepende live-action mystery-adventure game voor PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Nintendo Switch en pc (STEAM).

The Centennial Case: A Shijima Story is geregisseerd door Koichiro Ito (Metal Gear Solid V) en geproduceerd door Junichi Ehera Junichi Ehara (NieR:Automata, BABYLON’S FALL). Het verhaal draait om de noodlottige Shijima-familie, die gedurende de afgelopen eeuw te maken kreeg met een reeks onverklaarbare sterfgevallen in hun familie. Yasuhito Tachibana, producer van de Netflix-serie The Naked Director, werkte aan de game als cinematograaf en scenarioregisseur, om de visuele verhaalvertelling naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardige cinematografie en spectaculaire live-action.

Als de mystery-romanschrijver Haruka Kagami moeten spelers hun logisch denkvermogen gebruiken om de waarheid te ontdekken achter vier moordzaken die de afgelopen honderd jaar in het Shijima-huishouden plaatsvonden. Verdiep je in een authentiek traditioneel Japans verhaal, reis door verschillende periodes van Japan en verzamel in elk tijdperk informatie om de waarheid te ontdekken en een oud geheim te ontrafelen.

Het hoofdpersonage van The Centennial Case: A Shijima Story is Haruka Kagami, gespeeld door Nanami Sakuraba, met Yuta Hiraoka als Eiji Shijima, de tweede zoon van de Shijima-familie die terugkeert naar huis om te helpen het mysterie achter zijn noodlottige familie te ontrafelen. Een cast van getalenteerde Japanse acteurs brengt dit raadselachtige Japanse avontuur tot leven met diverse interessante personages in elk tijdperk.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box